Piszmogás

Címkék: felújítás gyalog járda átépítés JVSZ

2012.09.25. 09:44

Sok-sok éve már annak, hogy sétálóutcásították csillapított forgalmúvá tették az Ötpacsirta utcát. No meg a többit is a környéken, Reviczkyt, Mikszáth teret, Krúdyt. Szép lett, aztán nem is foglalkozott vele senki. A gondos törődés teljes hiánya hamar meg is látszott rajtuk, és ez így van a mai napig.

E helyen is sokszor megemlékeztünk róla, hiszen a figyelmeztetéstől a kibetonozáson át a potgardening-ig történtek dolgok - csak a magasságos Hivatal ezzel foglalkozó osztálya/cége szarta le magasból.

Most viszont elkezdték felújítani. Kicsit más színű a kő, amit leraknak, kicsit vastagabb, de az esztétikai kifogást elnyomja az öröm, hogy végre..! És ha azt nézzük, hogy eddig milyen volt, akkor meg végképp ujjong lelkünk....

Csak haladnának. Egy hete el van kerítve, és pár kőlapot kicseréltek. Nem kapkodják el, ráérnek piszmogni.

Igaz is, pár év (10!) után kibírjuk ezt a pár napot - és reménykedünk, hogy nem csak ezt az egy lyukat számolják fel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr374801184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.