Fura zöldítés történt a kerületben - lehet, hogy a vezetés felismerte, hogy a "bio-fű" vagy "herbál" mesterséges anyagokat tartalmazó narkó veszélyesebb, mint a teljesen természetesen növő kender..? :)

Beindult a választási kampány Józsefvárosban. Nekem nem volt korai időpont a reggel hét óra, amikor is megtörtént a "füvezés"; vagyis a "mariskák" felfedezése és videóra rögzítése Józsefvárosban, a Práter és a Szigony utca sarkán. Ezeket a kiemelt virágágyásokat a kampány keretében, hamar-munka által, hirtelen kivitelezése volt az Önkormányzatnak. Pár hete, hogy kiültetésre kerültek a dísznövények, melyek között ott találhatók a cseperedő és növögető "mariskák". Mindenesetre virágozzék minden virág... és lehet, hogy a fű kábító ereje is fog kelleni a kampányidőszaki kamumesék okozta hallucinációk és téveszmék mellett.

Üdv: Frigyesmester 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr106691693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:IIII

Fű palánták az egyetem előtt... nem új jelenség. A 9kerben a sote előtti kerteben is előszokott fordulni.
A magyarázat egyszerű rá: elszívja az orvosnak készülő ifjúság a füves cigarettát... és eldobja a csikket. De hát abban még marad általában egy kis fű. Ami szerencsés esetben magot is tartalmaz. Az meg olyan hogy víz hatására kihajt. De ez már nem orvostudomány, hanem biológia.
@balközép:
Viszont az elszívott füves cigiben megmaradó mag már életképtelen - tekintettel a cigi elszívása során végbement kémiai folyamatoknak, illetve a "mariska" előkészítése következtében (pl. fermentálás). Az, hogy egy pár hete telepített virágágyásban ott a "mariska", az bizony a kivitelezőt és a kivitelezést megrendelő és átvevő önkormányzatot minősíti. Ráadásul előtte nem volt itt ez a jelenség. Amúgy friss felvétel a Szigony utcai "mariskákról":
www.youtube.com/watch?v=2JytovtKIs0
a büdösúristenit!
a kommunisták voltak!
Minden bizonnyal, sima ipari kenderről van szó, sok-sok kötelet, kócot csinálhatsz belőle.
Mivel nagy területen termelték, az egész országban találhatsz belőle.
Több országban újra elkezdik termelni mint biomassza alapanyagot. THC és CBD tartalma nulla.
Szégyellem, hogy ennek hírértéke van. Pláne, hogy a politikát is bele próbáljátok rángatni.

Kedves "felfedező", gratulálok egy közönséges ipari kendert (közterületen gyom-ként kezelendő) sikerült lekameráznod, vidéken sok helyen tele a határ vele.
Ezek szerint az ember venne párszáz tő ipari kender paláltát és igen jó áron adhatná el a "mindentudó" városi fiatalságnak :)
Kár hogy az fel sem merül hogy az a mulcsal odakerülő vad kender amiből sajnos nagyon sok van az országban.A belvárosból nézve az már mariska vagy ipari kender.most szivesen írnám hogy ostobák vagytok de sz személyeskedés lenne azt meg utálom
Ez nem "fű", idióták. Csak hasonlít rá. Szedd le stikában, szárítsd meg, szivd el, rájössz.

De hátha kiszáll a tek, és lesz nagy röhögés, szoval ha előttem nem irták volna már le, én is kussolnék, hátha lenne móka és kacagás.....D
@vitalis06: Ráadásul legálisan. Hmm közelben az árokparton van dögivel.
@Frigyesmester: Szerintem aki a felvételt készítette az ültette oda. A ballibsikből ezt is kinézem. Miután hetente cserélik a főpolgármester jelöltjeiket. Nektek "A" héten is igaz valami, ha felforgatjátok fenekestül a dolgokat, akkor az ellenkezőjét közölve "B" héten az ellenkezője is igaz. Azt se tudjátok miről beszéltek. Nyekle nyigla banda.
@másképplátó: Sz. Gáboréknak mindegy csak szívhassanak valamit. :DD ehhh szerintem betépve választottak főpolgármester-jelöltet is. ehhh :D
@balközép: Ez a videó olyan, hogy útra kel az álbaloslibsi a kamerájával és mi más hülyeséget tudna filmezni, mint gyomot :D Látszik, hogy sose megy a városi libsi a hazánk szép vidékeit felfedezni az országban, csak a fikázáshoz értenek. Arról miért nem beszéltek, hogy mivel züllesztettétek le Józsefvárost 2009 előtt?
@balközép: Mármint Sz. Gábor és blogos háttérországocskája...
@SarkozyA:
- A minősítés a minősítőt minősíti, illetve mindenki magából indul ki.
- Korábbi hozzászólásaidból is látszik, hogy Kocsis körzetvezető bérkommentelője lehetsz. Ezek szerint Kocsis körzetvezető is tudomást szerzett a mariskákról"... :-). És minő véletlen: pont az ombudsmannal kapcsolatos pofára esése estéjén léptél akcióba, mint a bérkommentelője. :-D
- óvatosan a tényállításokkal: van, ami már büntetőjogi kategória...
- érdekes: ahogy a cannabis jelenléte nem Kocsis körzetvezető érdekeit szolgálja, akkor rögtön szimpla gyom - máskülönben a droglobbi kábítószere. A szokásosan fideszista kettős mérce?
- Igen: ez a videó pont úgy keletkezett, hogy útra kelt a készítője, és véletlen meglátta a "mariskákat"; és ott helyben le is filmezte...
- ha az általad libsibolsiknak nevezettek "nyegle nyigla banda", akkor ti, jobberek vajon mik vagytok? Például neonyilas csürhe? Pártszolgálatos csőcselék? Vérszomjas rasszista horda? Horthysta pribékek? Kocsis körzetvezető házmester-mentalitású kápói? FideSS rohamosztagosok? Nos?
- Szerinted Kocsis körzetvezető vajon hogyan fogja kommunikálni azt a pofára-esést, mely során a ombudsmannal szembeni politikai támadása totális kudarc lett? Nos?
- hazánk szép vidékeinek felfedezése (ha már szerinted városi libsi a videó készítője): látszik, hogy nem nézted meg annak a youtube profilnak a videóit, melyek közül kettőt most "kritizálsz".
- Szabó Gáborról meg az a véleményem, hogy az a köpönyegforgató puhagerincű politikai prostituált mielőbb kerüljön a történelem szemétdombjára - Kocsis körzetvezetővel együtt.

További szép estét... :-)
@Frigyesmester:

Lehet sokféle jelzővel kritizálni a fideszt, mert nyilván irigykedtek, csak úgy röpködnek a jobbnál jobb jelzők, öröm volt olvasni :D nem csodálom, hogy irigykedtek, hiszen a Fidesz többet tett 4 év alatt, mint az egész gyurcsányistabajnaista banda egész életében. A libsiliberókról nem is beszélve. Miért nem a TASZT indítjátok a választáson? Nem is értem :D Megjegyezném, érdekesnek találom, hogy pont a TASZ, aki hirdeti, hogy kiáll a demokráciáért, és közben a Fideszt pocskondiázza antidemokratikus jelzőkkel, és a sajtó- és szólásszabadság megsértésével vádaskodik, régen még fasisztázás is volt, pont az amerikai szélsőjobbos fajvédők hétvégére tervezendő konferenciája ellen nem lép fel, sőt mélyen hallgatnak az ügyben, amelyen egyébként a Jobbik egyik prominens alakja is felszólalna??? Ilyenkor már utcára szoktak vonulni a taszos bajnaistagyurcsányista aktivisták. Érdekes, hogy a békemenet ellen tudtak tiltakozni, de egy ilyen amerikai banda ellen nem. Az is érdekes, hogy a St. Lous-i eseményeket nem kommentálták, amelyben egy fekete fiú lelövése kapcsán a tasz nem emelte fel a szavát. Pedig ha a jobboldal alatt lenne ugyanez akkor röpködnének a cikkek, vezércikkek, közlemények, stb.
De a határon túli magyarokért ugyanúgy nem emelték még fel a szavukat és nem is utaztak ki Brüsszelbe, ha sérült a magyarok nemzeti érdeke. De ha támadni kell a jobboldal máris kirohannak Brüsszelbe és előadáson szólalnak fel. Ez hol független TASZ? Ez egyáltalán nem független, tehát fölösleges az észt osztani és büntetőjoggal fenyegetőzni....

Szóval az okítást, és a kioktatást kezd a saját térfeleden, a tisztába tételre is azon az oldalon van gond, mert nemcsak identitászavarral küzdötök, hanem jócskán kakás az egész gyurcsányistabajnaista banda segge is :D

De ha most Kocsis Máté polgármesteri munkáját nézzük, akkor megint csak megértem, hogy támadsz, mert muszájnak érzed elnyomni a szavak és jelzők mögé azt a sok irigységet, amit okoz az, hogy a kerületi vezetés véghez tudta vinni a programját és még az embereknek is tetszik. És most itt felesleges elkezdeni felsorolni, hogy mi hiányzik még, mert nyilván 20 év hiányosságait 4 év alatt nem lehet behozni. Ha a baloldal anno feleannyit tett volna, mint a mostani csapat, akkor már örültem volna. Szóval kár tagadni és támadni, tetszik az emberek a mostani vezetés intézkedései, ha csak a szomszédaimból indulok ki, és persze nekem is tetszik a mostani vezetés ténykedése szemben a libsi bandával. Tőlem azt vágsz a fejemhez, amit akarsz :D Nem vagyok pártkatona, sose voltam. Jókat derülök rajta amiket írsz tiszta idegből látszik ehhe :D De ha az elmúlt 4 évet nézem, azt, amit elértek, egy olyan kerületben, ami maga volt a mocsok még 2009-ben, akkor azt mondhatjuk, hogy elég sok mindent elért a kerület, ahhoz képest, hogy honnan indult a dolog. Nyilván még sok a tennivaló ezt senki nem vitatja. Ha az ellenkezőjét állítod, akkor olvass utána, a hazudozás helyett. Senki nem vitathatja az elmúlt évek munkáját, még a baloldal se, az álbaloldal se. Egyébként pont az LMP főpolgármesterjelöltje ismerte el a sajtóban valamelyik nap, hogy például a Fidesz igenis sokat tett például a kerékpáros közlekedés fejlesztéséért. Ezekkel az ökoügyekkel már szívesen vitázom...mint az ilyen gagyi gazos gyomos marhaságokkal szemben.

És hogy miért csak most írtam? Írtam már korábban is ide, még nyár előtt....
Az pedig, hogy mindenkit besorolsz "bértollnoknak", nyilván mi másnak, akinek a véleménye nem tetszik, mert másként gondolkodik (HOL VAN A NAGY BALOLDALI TOLERANCIA, amit hirdettek?????) attól még a tény az tény marad. Az együtt-pm-es jelöltnek semmi programja nincs másfél héttel a választás előtt, tehát megértem, hogy a program ismertetése helyett az átlag kommentelő jobboldali embereket támadod. :D Ez a minősítés a minősítőt minősíti :)) üdv: az egyik Síkidom...ahogy a kőrös petitek mondotta. Gratulálok az embertelenségetekhez...összekéne kötni titeket a jobbikkal.
@SarkozyA:

Taszoskodás: terelés arról, hogy a Szigony utcában újraépített kiemelt virágágyások kivitelezése kritikán aluli lett, és hagyott némi kívánnivalót – és hogy csak kampányfogás.

Tűcsere program: a Kék Pont felszámolása csak azért volt, hogy egy scientológus kapja a drogprevenciós programot Józsefvárosban? Érdekes: a magát civilnek mondó tüntetésszervező pozíciót kapott a józsefvárosi FideSS-ben. Amúgy a drogfüggőkkel kapcsolatban nekem is vannak elképzeléseim – jellemzően rendészeti eszközökkel végrehajtandó teendők koncepciója keretében, és a drogdealerek szankcionálásával kapcsolatos elképzeléseim pedig eléggé drákóiak.

Az ombudsman betámadása: tökéletesen mutatja Kocsis autokratizmusát. Hazudott,
- mikor azt állította, hogy a jelentés legalább 80%-ban megegyezik a TASZ beadványával,
- hogy az ombudsman hivatala egyeztetett a TASZ-al a beadványról,
- hogy a Józsefvárosi Önkormányzatot az után kereste meg a biztosi hivatal, hogy a jelentés már elkészült,
- hogy a TASZ befolyásolta a jelentés tartalmát
És ott van az a csúnya részletkérdés, hogy a Magyar Nemzet tulajdonképp egy lopott levelezést használt fel (hivatali és levéltitok megsértésével), manipulatív módon. Ezen kívül Kocsis körzetvezető a hozzáállásával, kommunikációjával és hazugságaival az államigazgatást, és az államigazgatásban dolgozókat fenyegette meg – miszerint azzal, hogy ne merjenek a rezsimmel és az ő politikai érdekeivel szemben államigazgatási döntést hozni, mert megbánják. Mint a kommunista és horthysta diktatúrák legsötétebb idején. Úgyhogy ez az ügy és végkifejlete nem más, mint Kocsis körzetvezető és autokratizmusának totális pofán csapása és pofára esése.
@SarkozyA:

folytatás:
Kocsis „polgármesteri” munkája a teljesség igénye nélkül:
- 2006-2013 között a lakóhelyét jelentő Palotanegyednek önkormányzati, és az önkormányzat általi külső forrásokból 12 mrd fejlesztés jutott. A Szegregátumnak (ami a Corvin Sétánytól keletre, a Klinikáktól és a Ludovikától északra, az Orczy úttól nyugatra, a Kálvária tértől és a lakóteleptől délre van) ugyanezen idő alatt ugyanilyen forrásból összesen 15 millió forint „fejlesztés” jutott.
- 2010-2013 között érdemi fejlesztés Józsefvárosban csak a Kocsis lakóhelyét jelentő Palotanegyedben, a józsefvárosi Jobbik szavazóbázisát jelentő Tisztviselőtelepen, és a FideSS szavazóbázist jelentő Corvin negyedben történtek. És mikor eljött a választási év, és hirtelen jutott fejlesztési forrás a Magdolna negyednek is.
- 2009-2013 között a társasházi felújítás-támogatások kb. 50-55%-a a Palotanegyednek jutott, a Szegregátumnak pedig kb. 5%. Ez is egy beszédes adat a Kocsis által a Szegregátummal szemben folytatott területi apartheidpolitikájáról.
- Vajon egyáltalán nem véletlen, hogy pont a választási évre jutott az összes jelentősebb józsefvárosi köztér felújítása?
- Az Auróra utcai rendelő felújításának megkezdését a kampányban hazudozza össze… ahogy tette a 2010-es kampányban is – és ahogy tette a kerületi FideSS 2006-ban is.
- A Bókay János utca (legalább a SOTE Koraszülött Centrum előtti) útburkolatcseréjére és közműcserékre évek óta nincs kb. 40-50 millió. Viszont az elmúlt 5 évben volt pl. 300 millió a palotanegyedi épületek díszkivilágítára, a Vajda Péter utcai díszsövényre 80 millió, a Golgota téri kettőskeresztre 20 millió, évi 50 millió a fideszközeli Helyi Téma újságban reklámfelület-vásárlásra. És vajon mennyibe kerültek a szalagátvágásos hacacárés térátadási avatóünnepségek?
- A Palotanegyedben még az épületek díszkivilágítását is támogatja anyagilag a Körzetvezetőség, miközben a Szegregátumban pedig nagyon kevés olyan nap van, amikor MINDENHOL működik a közvilágítás.
- Miközben a Palotanegyed és a Tisztviselőtelep úthálózatának kb. 50%-a újult meg 2009-2013 között, addig a Szegregátumban összesen ha tíz úthiba kijavítása történt meg (zéró útfelújítás mellett).
- Kiállt Bayer Zsolt mellett, mikor elmebetegnek nevezett MINDEN józsefvárosit, és patkánynak MINDEN józsefvárosi romát. Alpolgármesterként kiállt a Magyar Gárda mellett, mikor vonulást tartott Józsefvárosban 2008-ban, és azt deklarálta, hogy MINDEN roma bűnöző, CSAK mert romának született. Politikai hajtóvadászatot folytatott és folytat a Roma Parlament és az Iványi Gábor vezette kisegyház ellen. Kiszolgálta a Jobbik rasszista gyűlöletpolitikáját azzal, hogy támogatta a Jobbikot abban, hogy Józsefvárosban és Budapesten ne jöhessen létre a Budapesti Roma Kulturális Centrum a volt Dekoratőr Iskola épületében (és máshol sem). A FideSS kommunikációs igazgatójaként pedig támogatta a Jobbikot abban, hogy megakadályozzák a roma kulturális központok létrehozását pl. Székesfehérváron, Ózdon, Miskolcon.
Valóban: ezek is „eredmények”.

És miután keményen terelsz a mariskák Szigony utcai jelenlétéről, visszakanyarodva a témához: akárhonnan vakarjuk a dolgot, a Szigony utcában bizony hanyag kivitelezés történt. A Körzetvezetőség nem volt helyzete magaslatán, mikor a befejezett kivitelezés átadás-átvétele megtörtént a megrendelő és a kivitelező között. Ezen kívül gondatlan a fenntartás során – erről árulkodnak a virágágyások elgyomosodása. A hirtelen és hamarjában összerakott-összekapott térkő járda a Baross és a Szigony sarkán megsüllyed a kivitelezés után pár héttel. A Práter és a Szigony sarkán meg a csepegető öntözőből a víz egyenesen az úttestre folyik ki. És a kiemelt virágágyásokat máshonnan bontott, vagy máshonnan megmaradt használt építőanyagokból „barkácsolták össze”. Biztosra veszem, hogy a Palotanegyedben az ilyen silány kivitelezés tűrhetetlen és megengedhetetlen.

Végül ideg és indulat: az általad megeresztett töménytelen libsibolsizás és gyurcsánybajnaizás te beszélt idegességről és indulatról? :-) És véletlenül nem a szólásszabadság korlátozása akar lenni az, hogy „Senki nem vitathatja az elmúlt évek munkáját […].”? Nos? Olvasva a különböző kommentjeidet a blog.hu profilodon keresztül: még hogy nem vagy FideSS bértollnok… dehogynem! A szó klasszikus értelmében vett pártkatona vagy a hozzászólásaid alapján. Ellentétben veled, nem tartozom egyik párthoz sem (legyen bal vagy jobb, illetve liberális) – és pláne nem az álbaloldalhoz.

További szép napot.
@Frigyesmester:

A kivitelezést kritizálja az álbaloldal?? :D Most röhögnöm kell...pont azok, akik évekig hagyták lerohadni a kerületet egészen addig, amíg le nem váltotta a fideszes többség az szdszt. Még a saját pártjukat sem tudták tisztességesen elvezetni nemhogy egy kerületet?? Amíg a liberók voltak a porondon rohadt a kerület...virág??? hol láttál te akkor virágot??? Max a temetőben...

A terelés és kampányfogás az álbaloldalra jellemző. Miért is? Nézz körül: mert a felújított közterekbe, és egyéb pozitív intézkedésekbe ezáltal akar az álbaloldal belefosni. A vezéretek a Gyurcsány megmondta már Őszödön: hazudtok reggel délben este. Hozzáteszem már délután is. Azt hiszitek, hogy az emberek hülyék és nem tudják értékelni azt, hogy a jelenlegi kerületi vezetés és Kocsis Mátéék mennyi sok jót tettek értünk helyiekért, hogy nyóckerből Józsefváros legyen??? Az álbaloldal hülyének néz minket,mert síkidomnak néznek minket választókat, megmondta az egyik szocialista, vagy dk-s vagy tökmindegy hova sorolja magát. Még a külföldi lapok is a kerület fejlődéséről írtak az elmúlt években. Persze ami nem a gyurcsányistabajnaista haveroktól lett megrendelve.

El tudom képzelni hogy a btk szigorítás helyett milyen módszereket alkalmaznál a drogdílerekkel kapcsolatban....ez folyik a csapból is. A normális egészséges emberek gyerekek, idősek le vannak szarva szerintetek, a drogost meg dílert fogyasztót meg magasztaljátok. Mert a drogosnak joga van, nekünk normális tisztafejű polgárok meg kussoljanak. Igaza volt Kocsis Máténak amikor pár hete azt nyilatkozta, hogy manapság azt hurrogják le aki a drog ellen szólal fel. És ez így is van. A médiátokkal el akarjátok hitetni az emberekkel,hogy "szegény drogost megbünteti a csúnya Orbánék által szigorított btk." Elment a józan esze is az álbaloldalnak.
Teljesen jogosnak tartom, hogy felmondtak a kék pontnak. 2007-ben a Kocsis Mátéék hívták őket ide és azt vállalták hogy visszaszorítják a drogosok számát. Kocsis is azt mondta valamelyik nap, hogy ez a módszer nem vált be. A kék pont módszere megbukott. Nyilván ha a bizalom megrendül mert nem tartják be az adott szerződést,akkor azt fel kell bontani. Ez történt a kék pont esetében is. EZ egy közösségben így működik. Nagyon díjazom, hogy felmondtak annak a kék bandának. Tűket osztogattak. Vagy minek neveznéd, ha évi 100 ezer tűből csak 30-33 ezret hoznak vissza a többit meg nem?? Ez csere? Nem. Ez osztogatás.

Az ombudsman betámadása című részben te a sajtószabadságot és a szólásszabadságot támadod. Nálatok ez úgy történik hogyha jobb oldali sajtó szivárogtat ki valamit a baloldalról akkor az sajtószabadságba ütközik. Ha fordítva akkor az rendben van szerintetek, mert azt az álbaloldalnak lehet, mert sajtószabadság van. Hogy is van ez??? Szaros a pelus még mindig....tedd magad tisztába...
A taszos ügyben kiforgatod a szavakat. Bár szabálytalanságot az igazságügyi bizottság nem állapított meg, de azzal, hogy arra kérte a székely lászlót hogy a jövőben jobban figyeljen a pártatlanságra, ezzel elismerték, hogy nem volt pártatlan az ombudsmani hivatal. Másrészt székely lászló fegyelmi eljárást indított a főosztályvezető ellen. Tehát erre se mondanám azt, hogy valaki nem hibázott, de remélem hogy a fegyelmi vizsgálat eredményét a nyilvánosság megkerülésével nem a taszhoz fogják először elküldeni szemrevételezésre. Arról nem is beszélve hogy micsoda dolog az, hogyha egy független alapjogokat gyakorló hivatal egy másik tökmindegy milyen beállítottságú szervezet munkatársának szabadságához, nyaralásához igazítja egy jelentés nyilvánosságra hozatalát. Hehh hát ha ezt az Orbán csinálta volna akkor már Amerikáig erről cikkeztetek volna, hogy ez a függetlenség megsértése és stb. stb. Mert jellemzően ezt csinálja az álbaloldal.

A taszos leveleket pedig az index is lehozta, úgyhogy akkor az ő esetükben is hozakodj elő azzal a minősítéssel, amit a magyar nemzet esetében használtál.

Levéltitok!!!! Ugyan már az álbaloldal és a személyiségi meg egyéb jogok??? Hol érdekel az benneteket??? Sose érdekelt, megmondta a parlamenti választásnál az egyik jómadarotok..."kampányban mindent be kell vetni"...be is vettek mindent, bajai, kislétai videó és társai. Egyik ügyben már nyomoznak is. Akkor ez a gyomgazos videó...Reggelig lehetne sorolni az álbaloldal sarait, annyi van belőlük, hogy a Széchenyi könyvtárba se férne el. Azt kéne inkább mutogatni, hogy az akkori szdsz vezetés hibájából a kerület hová züllött és előtte-utána rovat kellene, hogy mit nem tett meg az akkori baloldal és mit tett meg helyette a mostani fidesz vezetés.
@SarkozyA:

Van egy alapigazság: hülyékkel, fanatikusokkal és pártmegbízottakkal ne vitatkozz. Szerintem te mindhárom kategóriába beletartozol. Szar érzés lehet ennyire gyűlölködni...

Ez a töménytelen álbaloldalazás, liberózás, gyurcsányozás, az irdatlan személyeskedés eléggé beszédes a lelkivilágodról és az elmeállapotodról. Ennyire szarban van Kocsis körzetvezető kommunikációja és kampánya? Ajjaj! Vajon mivel és miképp fizet ki téged Kocsis körzetvezető az ötezres nyelvcsapásaidért és a bérkommentelésért? Netán a jövőre nyíló nemzeti italbolti koncesszióval? Vagy egy trafikkoncesszióval? Esetleg egy, a polgármesteri keretből történő lakáskiutalással? Egy családtagnak biztosított kellemes közalkalmazotti vagy köztisztviselői állással? Vagy valamelyik, illetve valamilyen juttatást mindenképpen meg kell hálálni - és ennyire? Vagy csak szimplán elgurult a gyógyszer, vagy túl magas volt a fülkeforradalmi szabadságharcos pálesz alkoholtartalma? Lehetőség van bőven.

A differencia az Index és a Magyar Nemzet közötti nyilvánosságra hozatallal, hogy az Index minden érintett beleegyezésével tette meg- miközben a Magyar Nemzet pedig nem tudni, hogy hogyan jutott hozzá egy belső hivatali munkaanyaghoz - mely a KET előírásai szerint sem lehet nyilvános, semmilyen körülmények között.

Szerintem vagy szedd a gyógyszereid; vagy ha szeded, akkor azonnal hagyd abba - mert az átmeneti elmezavar csúnya mellékhatás...
Ne menj pszichiáternek :)) szerencsére nekem teljesen rendben van a gógyim, és Én nem szorulok orvosi kezelésre.

Egyáltalán nem tudjátok elképzelni azt, hogy mondjuk egyeseknek, mint például én, van személyes meggyőződése, véleménye a Kocsis előtti és a mostani vezetés között. És jó véleményem van a mostani vezetésről. Talán, mert most van változás, előtte meg nem volt. És ezt elég sokan észre vették. Különben nem nyert volna harmadszor is. Köze nincsen olyan hülyeségekhez, amikről fantáziálsz. Elég érdekesnek találom, hogyha bárki a baloldal ellen mond véleményt, akkor azt rögtön elkezditek támadni személyeskedésig bombázzátok mindenfélével. Ezt nem csak jobboldali érzelműekkel megteszitek, hanem egykoron baloldali érzelmű embereket is megpróbáltok lejáratni, lásd Németh Gábor ügyét. Mondjuk a lejáratáshoz legalább értetek, ha már a városvezetéshez és a kormányzáshoz nem :DDD Azért álbaloldal, sőt inkább szélsőséges baloldal, és ultra liberális munkálkodásotok totálisan nem tükröz szociális érzékenységet. A drogosok vagy az ipari kender felé való szociális érzékenységet nem nevezném szociális érzékenységnek.
Szerencsére ez a blog annyira fos, hogy pontosan tükrözi mennyire érdeklitek ti az embereket:))))
@SarkozyA:

"És ezt elég sokan észre vették. Különben nem nyert volna harmadszor is." Valóban olyan sokan vették észre? Olyannyira, hogy a józsefvárosi választópolgárok bő kétharmada (68,06%-a) szó szerint távol tartotta magát a választástól, a helyi politikától - ezen belül Kocsis körzetvezetőtől, a FideSS-Katolikus Taliban szövetségtől, a neonyilas Jobbiktól, a bukott maffiabalfék összefosástót/összelopástól, a liberálbolsevistáktól IS. Amúgy egy kis elemzés arról, ami Kocsis körzetvezető "győzelme" mögött van - persze nem a Rezsim és nem a te szád íze szerint: frigyesmester.blog.hu/2014/10/14/onkormanyzati_valasztas_jozsefvarosban_2014_oktober

Amúgy hogy a FideSS-Katolikus Taliban mennyire ért a kormányzáshoz, jól mutatja a legutóbbi kitiltási botrány is.

Amúgy az elmerokkant soha nem fogja belátni és beismerni, hogy elmerokkant. Ugyanúgy, ahogy a fanatikus sem, a bérkommentelő pedig zsigerből tagadja a való mivoltát. Lejáratás, személyeskedés, mocskolódás, karaktergyilkosság tekintetében pedig Kocsis Lucifernek és kommunikációs stábjának sem kell a szomszédba mennie...

Ha pedig annyira fos ez a blog, akkor mi a fenét keresel itt? :-)
@SarkozyA: Te jo ég -------most olvasom el a régebbi bejegyzéseket-----ennyire fontos valakinek a kerulet hogy a folytonos vissza mutogatás az orokos bal ,libsi és jobb oldal egymás cseszegetése----vélemények vannak és bár lehet másik oldalnak de én inkább másik keruleti lakosnak vélt véleménye legyen már fontos-mert itt lakunk és sokakat érdekel a kerulet mukodése ----észre vettem hogy ha valaki ir valami olyan témában ami nem tetszik és megoldásra várna rogton támadás éri MNP III pl. onkormányzati lakások ellenőrzése, helyiségek és még sorolhatnám ----inkább orulhetnénk hogy vannak még ha nagyon kevés is olyan oldal ahol mi 8.keruleti lakosok nem támadva nem sértegetve épito és hasznos véleményeket irunk .Ez is kommunikácio -ne minositsuk már egymást azzal ha véletlenul nem igazolja hogy a Fideszre szavazott és mint állampolgár mást is gondolhat ------pl virág és mellette a kábitoszer, a Dioszegi utca állapota ami még várat magára -nehéz feladat lesz talán a legnagyobb kihivás