A rokkantakkal, kerekesszékkel közlekedőkkel csak a baj van. Külön meg kell nekik építeni minden bejáratot, szélesebb ajtó kell, tágasabb mosdó...és még sorolhatnám. Az, hogy a saját lakásába bejut-e, magánügy, de a közintézményeknél muszáj megoldani a bejutást.

Sok Néhány helyen már megoldották, némelyik egész érdekesre sikerült. Általában egy külön hátsó bejáratot tartanak fenn, a főbejáratnál meg csengő van elhelyezve, hogy jelezze a bent ülőknek, érkezik.

Így van ez a kerületi kapitányság épületénél is, a csengő megnyomására hátul kinyitják az ajtót, és ott be tud gurulni az ügyét intéző polgártársunk. Ha nem parkolnak oda.

Az ott álló autó teljesen szabályosan parkol. Ott a falon a rendszáma, oda kell állnia. Az a kijelölt helye. Hogy nem fér el tőle a kerekesszék? Hja, kérem, nem lehet mindent egyszerre!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr251117332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát ez kínos.

Vigyázz amúgy, az első mondatod sértően is értelmezhető! Nehogy félreértse valaki.