Mitől mástól, a politikától. A pártpolitikától.

A benne részt vevő emberektől. Egész pontosan ettől.

Emlékeztek, Szabó Gábor a polgármester magyar hangja a web2-n - volt tavaszig. Onnan viszont szembement vele, és ez a harc lett élete mozgatórugója. Annyira, hogy ultimátumot adott a kerület első emberének, november 22., délután négy óráig mondjon le. Vagy.

A szocik viszont tárt karokkal fogadták, leleplező kis történeteit blog formába szerkesztik, vissza lehet olvasni, néhol érdekes. A mostani poszt, ami a konkrét öklendezést kiváltotta, az előző polgármester és a mostani között lerendezett szerződés - emlékeztek, Csécsei Béla lemondott, majd 5 évre szóló, határozott idejű szerződést kötöttek a tanácsaira. Havi 750 000 forintért; az aprót, hogy ingyen telefon+laptop, nem számolom.

Az ügy kipattanása után Kocsis Máté, dr. fel is bontotta a szerződést. Közös megegyezéssel, hiszen nem maradhatott úgy napvilágra kerülése után. Ráadásul kicsit később az ÁSZ is neccesnek találta...

Viszont Szabó Gáborunk meséje szerint Kocsis 32 milliót küldött vele Csécseinek. Ha ez igaz, Kocsisnak menni kell. Ha nem igaz, minimum rágalmazásért perelnie.

forint_1.jpg

A dolog szépsége, hogy Szabó Gábor - aki szintén dr., de ő a gyógyítós fajta -,pályázik a polgármesteri székbe. 

Ezek után kétszer is meggondolnám, hogy ez az ember bármilyen pozícióban dolgozzon a közért.

Hányinger ez az egész cirkusz.