Feléledő

Címkék: utca járda gyalogos

2012.12.07. 09:47

Évek óta nem épül már a Bérkocsis utcában ez az épület, ám most mégis feléledt: ablakokat kapott. A körúti szálloda építése kapcsán többen is írtatok, hogy itt is történnek dolgok:

Szia, Urbanistán olvastam, hogy a meki melletti üres épületből hotel lesz a tervek szerint, nem áll majd üresen. Ráadásul jól is fog kinézni, ami felhúzza kicsit a környéket (talán a meki mögötti, többször kitakarított utca torkolat is megszűnik bűzölögni).

Viszont! A Bérkocsis utcában, a körúthoz közel a beton torzó is feléledni látszik: az eddig csupasz falak most már ablakokat kaptak. Tényleg elmúlt a válság? :) Jó látni, hogy nem rontja tovább a látképet, csak egy aprócska probléma van még vele: az ereszek hiányoznak, és így a tetőről lezúduló víz kábé két méterről spriccel a járdára. Télen - azaz mostanság - rá is fagy, jól csúszó vastag jeget produkálva. A gyalogosok inkább lelépnek az útra, hogy kikerüljék. 

Ha már így előkerült a tulaj, és építgeti tovább, nem lehetne kötelezni a víz csatornába való elvezetésére?

Amúgy gratulálok a színvonalas bloghoz, hiánypótló sok téren, rengeteg információt innen tud meg az ember.

:)

Üdv: Andris


BérkocsisTorzó.jpg


BérkocsisTorzó (1).jpg

BérkocsisTorzó (2).jpg

Természetesen vannak fizetett emberek az önkormányzat alkalmazásában, akiknek a közterületeket kell figyelniük, ez a munkájuk. Jogkörük is van fellépni. Jó lenne végre, ha nem csak kerék-bilincselni tudnának!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr594950618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rákerestem a neten!
Májusban a Tervtanács még módosítandónak tartotta a homlokzati tervet. Pedig ne volt annyira rossz...

www.jozsefvaros.hu/tervtanacs_dokumentumok/077_20120510_berkocsis_u_17_sz_dokumentacio.pdf

www.jozsefvaros.hu/tervtanacs_dokumentumok/051_20120510_berkocsis_u_17_sz_velemeny.pdf

Hogy végül milyen lesz, arról nem találtam friss infót.