A gyalogosoknak nem kell KRESZ-t tanulni, abból vizsgát tenni, mégis vonatkoznak rá a szabályok, és be is tartják - már csak saját jól felfogott érdekükből is. Ha piros, akkor tilos! Lámpás gyalogátkelőnél, főleg, ha a kocsik folyamatosan áramlanak a kereszteződésben, a puhatestű szépen kivárja a zöld, azaz szabad jelzést.

Most viszont valaki azt gondolta, hogy teljesen hülyék az emberek, és a Mária-Üllői sarkánál a zebra elé került egy ilyen felfestés:

vigyázz!.jpg

Értelmét nem látom, de biztosan ráért a felfújó és festékre is volt pénze. Eddig még egy laza kacajjal el lehet intézni, na de az autók elé meg ez került - ahol szintén lámpa állítja meg a forgalmat:

vigyazzgyalogosok copy.jpg

Teljesen hülyének vagyunk nézve? Vagy ez az új KRESZ egyik próbája? Ti láttatok ilyet máshol?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr884803845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Lesley: Volt pénz, volt haver, így hirtelen nélkülözhetetlenné vált a felfestés...
A "vigyázz gyalogosok" felirat erősen fotosopp gyanús !
Kár, hogy a fényképeken nem látszik a környezet.

Olyan érzésem van, hogy ez egy olyan hely, ahol a jobbra kanyarodó járművek (például egy csuklós busz) igen közel kanyarodnak az út közvetlen szélén ácsorgó gyalogosokkal. Mert ugye hamarabb átér, aki teljesen a járda szélén áll, mint az, aki 20 centivel beljebb biztonságban... Valószínű, hogy egy ilyen veszélyes helyre hívja fel a figyelmet a felirat. A sárga csíkokból nekem úgy tűnik. Kinek fáj ez?
@fda: akkor az lett volna felfújva, hogy vigyázz busz. Troli jár erre, de az nem kanyarodik, egyenesen halad át: bkv.hu/hu/terkep/373/B/1
Sokszor a birka gyalogosok üvöltenek, hogy mit keres itt kocsi, mert nekik zöld van. Pofád lapos, puttana!
szerintem amíg olvasgatyák a zemberek... addig elütik őket...
Postírónak, photoshoppernek sok az ideje, tisztán látszik.
Kicsit hasonló: Íroszágban pl. minden zebránál fel van festve, hogy nézz jobbra. Gondolom ott a kontinens lakosságát figyelmeztetik, hogy a balra nézés káros lehet az egészségre... :)
@merjünknagyotálmodni:
lehet egyszerre zold, de akkor a gyalognak van elsobbsege. joggal uvolt, ha nem kapja meg, nem?

ez amugy egy fotosop-valasz a valodi "vigyazz, autok"-ra. Inkabb az autosnak kene vigyazni a gyalogra, nem?
talán azért lehet, mert az útépítés miatt a sávelhúzás átterjed a járdára is, hogy két sávon haladhassanak az autók (különböző irányokba).
Ezért a gyalogosnak is jelzik, hogy a vastag sárga vonalon túl autó is megjelenhet, a járda ez esetben nem a járdaszegélyig tart.
Photoshop CS3. Ennyit a hitelességről.
Nem semmi ebbe belekötni. Nyilván jó pár embert elütöttek ott, te pedig ne nézz oda.
@fda: Igazad lehet, én tudnék olyan helyet, ahol hasonló okok miatt szintén kéne hasonló festés (pl. IX. ker. Berzenczey - Mester, ahol nagy a gyalogos és az autós forgalom is, és az autók jobbra kanyarodva egy az útra nem merőleges zebrát kereszteznek), mert alapból sokan nem gondolják, hogy ha nekik zöld jelzésük van, attól még másnak is lehet.
Egy figyelmetlen autós - figyelmetlen gyalogos találkozó esetén jól jöhet egy ilyen felirat.
Hülye posztoló!
Menjél már ki Londonba és meg fogsz lepődni. Az értelmi fogyatékos britt alattvalónak odaírják az aszfaltra, hogy nézzen balra, vagy jobbra, meg adott esetben más hasznos tanácsot is...
De ezen az alapon mi a francnak írják az aszfaltra, hogy "STOP", amikor ott van a tábla is?
Jobb téma nem akadt, mint demagóg és hangulatkeltő módon a költségeken agonizálni? Ha egy hülye életét, vagy testi egészségét ezzel megóvtuk akkor már megérte?
Ha már kötözködni akarsz, akkor inkább azon lehetne, hogy a környék kopott útburkolati jeleire (pl. zebrák) esetleg biztonsági szempontok alapján is jobban ráfért volna az a festék, amit ide kentek. De hogy felesleges?
Szerintem ez egy tok jo es ertelmes kezdemenyezes, a tok egyertelmu es vilagos funkcioja az hogy a jobbra kanyarodo autokat es a zebran atkelo gyalogosokat figyelmezteti egymasra.
Lehet hogy a keresztezodes rosszul belathato vagy mar tortent ott gazolas, hiaba van lampa.
Mashol is van hasonlo, Londonban a zebrara ra van festve hogy "look left" vagy "look right" (a jardaszigetek utan), es Budapesten is van mar olyan zebra ahol a jardan sarga felfestes van.
A KRESZ pedig NEM irja elo hogy ilyet NEM lehet felfesteni az utra.
És vajon miért más a betűtípus? A második kép photoshop...
A közelben, a Mária utcában van a szemklinika, ahová sok gyengénlátó jár. Az ő számukra már évek óta ugyanilyen sárga színű pöttyök mutatják az irányt a metrófeljárótól a klinika bejáratáig.
@ex-dr. vuk:

Nagyszerű, hogy elsőbbsége van, csak ha nem veszi észre egy autós, ő meg nem néz körbe, akkor sokra megy vele, hogy elsőbbsége volt, majd felírhatják a sírjára.
@ex-dr. vuk: Persze, a gyalogosnak van elsőbbsége de az teljesen téves álláspont, hogy az autós vigyázzon a gyalogosra és pont, gondolat lezárva.

Az autós ÉS A GYALOGOS is vigyázzon! Annak semmi értelme, hogy a gyalogos a kórházban, nyakig gipszben nyöszörgje, hogy "de nekem volt elsőbbségem".

Ha pedig mindezt a rokonság mondja a temetőben, akkor teljesen egyértelmű lesz az, hogy kinek kell vigyázni. Mindenkinek.
Amúgy hülye a posztoló! Számtalan olyan kereszteződés van a városban, ahol az úttesten sárga csíkos felfestés jelzi, hogy az egy veszélyes kereszteződés ezért fokozott figyelemmel közelítsd meg.

Nem értem mi a baj azzal, hogy erre itt a gyalogosok figyelmét is felhívják.

Inkább haljanak meg, nem?
@negatív: nekem is egyből a szemklinika, illetve annak közönsége ugrott be.
Valami köze lehet hozzá, de az is lehet, hogy valaki ennek ürügyén poénkodott.

@dr Kangörény: "Az autós ÉS A GYALOGOS is vigyázzon!" Ennek gyakran az a vége, hogy a gyalogos nem tud átmenni, mert ő tényleg vigyáz...
a poszt toló MINDIG hüje, és persze meg fog halni
A képen sávelhúzás látszik (sárga, matricázott sávjelzés), azaz az autók sávja a járda szélén halad. A kép felső szélén még valami bontás is látszik, ami miatt erre szükség volt. Erre figyelmezteti a felirat a közelekedőket. Teljesen korrekt megoldás.
Szemet kinyitni, látni is, nem csak nézni!
Erről minek blog-ot írni? Fizetnek érte?
@Parkaty: A sárga csíkos felfestés arról szól, hogy ne ott várakozzon a kedves autós a továbbhaladás lehetőségére, hanem még előtte álljon meg, ne akadályozza a keresztező forgalmat.
ahogyn fentebb is írták a gyalogosos kép photoshop amit CS3-ban csináltak tegnap este. A kép adatait kell csak megnézni.
"A gyalogosoknak nem kell KRESZ-t tanulni,"
a gyalogosnak nem, a gyerekeknek viszont 88 óta kéne.
"Az 1988. évi I. törvényben foglaltak alapján „17. § A közlekedés biztonságának fokozása, a
közlekedési kultúra növelése, a közlekedési szabályok és a helyes közlekedési
magatartásformák megismertetése érdekében rendszeressé kell tenni az erre irányuló nevelést,
oktatást, felvilágosító- és propagandamunkát."
Ilyen felfestést számos, tőlünk nyugatabbra lévő városban látni. Szerintem van értelme, az ember akaratlanul is megáll, és körbenéz.
Nyilván nem egy személyautó miatt festették fel, hanem a nagyobb járművek kanyarodása miatt. Ha az utca nem elég széles, akkor egy csuklós jármű bizony kénytelen egy kicsit felhajtani a járdára, hogy kanyarodni tudjon. Fogadjuk el, hogy jobb erre felhívni a figyelmet, ezt teljesen normális és hasznos felfestésnek tartom.
Nem elég, hogy hülyeséget írsz, még hamisítassz is. Gratulálok az index címlaphoz.
@PiBá:

KRESZ könyvet ki kellene nyitni kicsit: "Különösen veszélyes helyekre - elsősorban a vasúti átjáró és az útkereszteződés területére - szaggatott vonallal körülhatárolt sárga színű útburkolati jel (158/e. ábra) hívhatja fel a járművezetők figyelmét."
Te nézed hülyének az olvasóidat. Egy posztban kétszer.

1: Gagyi képhamisítványt mutatsz valós képként. (Ilyen tudással maximum a laptop.hu-nak csinálhatna hirdetések, aki ezt a képet elkövette. Nem, azok ennél is szarabbak).

2: A "logikád" szerint Londonban minden turista hülyének van nézve, mert felfesik, hogy "Jobbra nézz!", azt feltételezve, hogy aki oda látogat, nem tud az eltérő haladási irányról.

A posztoló nem MINDIG hülye, csak te vagy az.
@Kalv: @min: @csimicsanga: @Macskond: Csak a masodik kep fotosop es nem tudni miert.
De a masik kep valoszinuleg nem.
Aki arra jar, fenykepezzen egyet es meglatjuk.
De ettol a post meg nem biztos hogy kamu, csak szimplan hulyeseget allit.
@Kakimaki0123456789: Az első hiteles. Az EXIF-ből minden kiderül.
Lehet hogy előttem már valaki jelezte, de a Mária utcában van a Szemészeti Klinika, ahol pedig sok erősen gyengénlátó is megfordul. A sárga mint vezető és figyelmeztető szín és a hatalmas betűk nekik (is) segíthetnek!
Évekkel korábban volt vezető vonal a metrómegálló felől. Az nem tudom mennyire kopott le. Szóval lehet hogy ez is oka a felfestésnek és így lássuk be, hogy hasznos dolog.
Látszik ott valami sávelhúzás, lehet azért írták ki mert változott a forgalmi rend.

inkább hasznos, mint felesleges. szerintem.
@Parkaty: @dr Kangörény: boritekolhato valasz: az autosok is ezt hasznaljak ki: aki elni akar ne eljen (haha) az elsobbsegevel.

Erdekes, nemeteknel valamiert mukodik. Fura, nem?

Na de: az autosnak, tenyleg, miert nem irjak ki azt, ami fotosopolva van??? Miert CSAK a gyalog vigyazzon jobban?
Nemreg volt egy plakatkampany, hogy a gyalogos nezzen szet. Aztan nem volt kicsi felhaborodas, hogy talan inkabb forditva kellene cimezni a felhivast: "autos nezzel korul a zebranal!". En ertem, hogy a gyalogos IS, de az autosnak miert nem kapmanyolnak? Elvegre neki kellene figyelnie, hisz neki kotelezo.
@PiBá: na, ez jutott nekem is eszembe. nem ismételni akartalak.
Ehhez hasonló az is, amikor táblát látsz a kapuban, hogy: VIGYÁZZ, AUTÓ! Vigyázzon anyád, hiszen a telephelyről, parkolóból kihajtó járműnek még a légynek is elsőbbséget kell adnia! Vagy netán már megváltozott a dolog?
@Parkaty: Kár, hogy nem emiatt festették fel, hanem a 2 métert előregurolól miatt, akik blokkolták a keresztező út forgalmát. A hírekben utána lehet keresni.
Pl: autozz.blog.hu/2012/09/19/ha_nincs_sarga_csik
@hörgőszelep:
Rossz a megközelítés!
Az elsőbbség nem jelenti azt, hogy körültekintés nélkül. Ráadásul a "vigyázz autó" felirat nem elsőbbségadási kötelezettségre figyelmeztet, vagy von maga maga után, figyelmet hívja fel az esetleges balesetveszélyre. Ezzel szinonim pl. a közutakon lévő háromszög alsóbbrendű útkereszteződés tábla. Mindenkinek egyértelműek a jogai, és kötelességei, mégis ott van. Mert felhívja a figyelmet egy balesetveszélyre.
Magyarok!

Nagyon fontos dologban kérem a segítségeteket!
Az országra minden eddiginél nagyobb veszély leselkedik!
A MUNKANÉLKÜLI SZABADSZÁJÚ LIBERÁLIS BLOGGER RÓZSA MIHÁLY ISMÉT MEGPRÓBÁLJA MEGSZEREZNI A HATALMAT MAGYARORSZÁGON!!!
Az ellenség arca:
erlauer3.nolblog.hu/files/rmisi.jpg
Gondolom az szdsz 2002-2010 között tartó rémuralmára még mindenki emlékszik!!!
RÓZSA MIHÁLY MOST EZT PRÓBÁLJA MEG ÚJRA VISSZAHOZNI!!!

Tavasszal egy szdsz zászlóval jelent meg!!!!!!
Hogyhogy még mindig nem vetette ki az ország és a nép immunrendszere ezt a mocskot magából?!?!?!???

AMIÉRT PEDIG ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY EZT MEG KELL ÍRNOM A GYURCSÁNY FÉLE ÉHSÉGSZTRÁJK ALATT TÖRTÉNT!!!!!!!!

RÓZSA MIHÁLY A MUNKANÉLKÜLI SZABADSZÁJÚ LIBERÁLIS BLOGGER MEGJELENT A KOSSUTH TÉREN!!!!
kuruc.info/galeriaN/hir/ehesdk02.JPG
Nyilvánvaló, hogy itt akarja ÚJRA megalapítani a királyságát, és minden magyart elpusztítani!!!!!!!!!

Kicsit interneten utánaolvasva kiderül, hogy rózsa mihály a munkanélküli szabadszájú liberális blogger teljesen aktív és a hatalomba készül!!!!!

A leendő kabinet névsora is nyilvános már!
Demszky, retkes, magyar, kóka, fodor, ungár, horváth, mécs, tarján, kuncze!
Remélem ismerősen csengenek ezek a nevek!!

Ezért hívom most fel minden magyar figyelmét arra, hogy állítsatok meg rózsa mihályt a munkanélküli szabadszájú liberális bloggert!!!!!

Sokan kérditek, hogy hogyan?
Pusztítsátok a liberalizmust a mindennapjaitokban! Ne hagyjátok, hogy az emberek elfelejtsék rózsa mihály a munkanélküli szabadszájú liberális blogger 2002 és 2010 közötti ámokfutását!!!

Minden magyar fel a barikádokra, harcoljunk a liberálisok ellen!!!!!!!!!!!!!
Rózsa mihály a legveszélyesebb ember a Földön!

EMBEREK ÉBRESZTŐ!!!!!!!!
@teglagyar4: ebreszto, aki ma itt hatalmat akar (mit akar.. csinaja) epiteni, azt Viktornak hivjak. A vezeteknevet remelem kitalalod.
@teglagyar4:

Ez most vicc? Ha nem az, akkor gyorsan keríts egy orvost súlyos az állapotod!
Vagy csak elfelejtetted reggel bevenni a gyógyszert?
A gyógyszert meg nem szabad kihagyni, Neked valószínűleg életed végéig MINDEN NAP szedned kell!
Ennek a téglagyárnak kb az a munkája, hogy mostanáben mindenféle blogokba bepészteli az amúgy érdektelen és irreleváns hülyeségét.
Mondjuk először röhögtem rajta. De azt hiszem ő nem poénnak szánja.
hát a második kép egészen összehányt fotosop
Én helyeslem az ilyen felfestéseket. Még akkor is ha pár modoros ember feleslegesnek tartja őket, ha ez a felfestés akár egy balesetet is megelőz már megérte.
az hogy van PS az exif-ben még nem jelentené azt hogy kamu (lehet hogy csak vágott és méretezett rajta), de erről ordít hogy igen.

treblinka (törölt) 2012.09.26. 15:57:08

P(r)osztoló, most komolyan erről a fotosopp szarról kérdezed, hogy láttunk-e ilyet? Igen, de ez elég gyenge. Legalább a betűtípust próbáltad volna közelíteni. Így egy amatőr fosch...
a második kép nemcsak hogy ps, de helyesírásból is elégtelen...
Bizony jó a beírás, holnap megnézem !!
@Lesley: Gyenge próbálkozás ez a "vigyázz gyalogosok!"...Amúgy a vessző is elmaradt, tehát gondolom egy írni-olvasni nem tudó cigány photoshoppolt, amíg várt a segélyre...
Ha egy kicsit megállsz azon a sarkon és figyeled a forgalmat egy picit, akkor rájöttél volna, hogy azért festhették fel a feliratot oda, mert a kanyarodó autók, teherautók, buszok a kanyarodáskor felmehetnek a járdára.

Talán előbb gondolkodni kellene...
Na!!!

Ha Te is autós vagy, akkor ezek a felfestések pont miattad készültek, ha meg gyalogos, akkor meg pláne:)))). Ja, és nem ártana utánanézned, mennyi embert ütnek el kijelölt-gyalogátkelőhelyen!
SRACOK SRACOK SRACOK, ez nem fotosopp, ott lakom a kornyeken, valoban ott ez a felfestes.

Annyi az oka, hogy a Maria-Ulloi kikanyarodasnal munkalatok folynak, s emiatt az autosok egyik savja felig fel van terelve a jardara!!!

ENNYI! Nem fotosopp, nem hulyeneknezes, csak egy kis jarda-uttest hibrid!
@Whave: A felso kep tetejen egy picit latszik is a godor, ami az Ulloi kozepso savjaiban diszeleg (meg a sav-elterelo sarga felfestes), ennyi a megoldas. Ket sav van (egyik balra kanyarodik az Ulloin, masik egyenest tovabb a Kinizsibe), s nem egyet csinaltak beloluk, hanem igy oldottak meg. A Kinizsi fele tarto autosok erintik a jarda sarkat.
az első kép samsung galaxy s2, a második adobe photoshop cs3
ha tényleg ott a felfestés, miért kellett belenyúlni photoshoppal?
ugyan már...
@Macskond:
Szerintem is.
Nekem is ez jutott eszembe.
Szerintem igazunk van.
@teglagyar4:
Hogy csinalnanak rajtad lobotomiat te barom.
Ostoba posztoló, Igen NEKED van felfestve, ha a pótkocsis teherautó, vagy egy busz jobbra fordul, akkor a lábadra tapos. Ezért van odafestve, mert fel van bontva az út, és terelik a kocsikat.

UltraTotálBrutál (törölt) 2012.09.26. 17:01:22

A 2. kép photoshop szakipari munkának olyan gyenge közepes. Amúgy ezt mér' kell? Ennyire nincs miről írni? Ja tudom, a téma az utcán hever, ha meg nem, legfeljebb majd oda photoshoppolod. Szarcsi.

UltraTotálBrutál (törölt) 2012.09.26. 17:06:10

@Whave: "nem hulyeneknezes" Haggyad má'! Duma. Whave bőrben bújkáló posztoló gyere elő! Egyébként télleg szarcsi.
@min: "...A kép adatait kell csak megnézni."

Nekem is ez volt az első. :-)

Bár, benne van a pakliban, hogy csak átméretezte vagy vágott belőle. Vagy valami.
@zoli_: Nekem is gyanús volt, hogy az útfelbontás miatt van, egyben egyértelmű, hogy ami sárgával van felfestve, az általában ideiglenes.
@geritwo:

Így így. Ideiglenes nyomvezetés, vagy forgalmi rend változás esetén szokás sárgával festeni.
a vakoknak festették fel, hogy a kutyájuk el tudja olvasni, hogy autók jönnek
képek adatait kibányásszátok, de a címkéket nem olvassátok srácok
:)
@zoli_: no erről van szó. Szépen látszik a sárga sávelválasztó. A posztolónak nem tűnt fel, hogy a sárga az ideiglenes forgalmi rend színe.
Azért van ez a sáv, mert a Mária utca kettő sávjából az egyik (a jobbra kanyarodó) egész egyszerűen RÁ VAN TERELVE a járdára a csatornaépítés miatt. Úgyhogy értelemszerűen fel kellett festeni a gyalogosoknak, hogy ne menjenek már ki a padkáig.

(Illetve most csak egy sáv járható, de pár hete még ez volt a felállás.)

UltraTotálBrutál (törölt) 2012.09.26. 17:54:53

Most akkor ez photoshop izé vicces, csak mert a címkék között ott szerepel a "vicc" szó is?
Nem kéne a cikizés, sokan sem a pirosnál, sem a zebránál nem állnak meg. Gyalog sem és kocsival sem. Mindennek örülni kell, ami figyelemfelkeltő és esetleg éppen életet ment.
Engem már törtek rommá, mert "csak" jobbkezes utca volt, de a pasas észre se vette.
ha zavar ne nezd. egyebkent korrekt. nincs vele semmi gond.
A "tisztelt" posztoló, ha tekintetét a földről felemelte volna, láthatta volna, hogy a kereszteződés közepén akkora luk van amiben az ő hülyesége is elveszne.A Mária utca alatt alagutat fúrtak a csatornának, a környéken hónapok óta tart a felújítás. Még a felfestett ideiglenes sávok is csak alibiből vannak, mert olyan szűk a hely, hogy csak egy sáv járható a Mária utca felöl és az Üllői úton mindkét irányban.
@Lesley: kis machinátor.a képekről lemaradt az ok.vagyis az útfelújítás.amikor suliból hazamentél öt egyessel ,azt mondtad hogy kaptál egy ötöst?
1. a sávelhúzás miatt a felfestés jogos
2. az emberek tényleg hülyék
3. a photoshopolt kép nem vicces
"Ti láttatok ilyet máshol?"

Hát mondjuk a briteknél ez alap:
www.opcd.net/library/SH5OF3S3.jpg
A poszttoló egy fasz! Semmiféle felfestés nincs ott az autósoknak. Nem értem mia a faszomnak kell emiatt sírni,kurva sok helyen van ilyen felfestés. Sokszor tényleg kurva veszélyes, hogy a kanyarodó kocsik közel mennek a járdához. Persze a sok birka fasz is megáll a járda szélén,mert annyira,de annyira kibaszottul siet,hogyha egy lépést hátra lépne, már borulna a napi programja.
Ülj le fiam,egyes!
@Whave: Ha meg nem külföldön laksz, akkor meg miért nem ismered az ékezetet?
@Desmond77: a retkes kurva anyader. hallottal mar ceges laptoprol, aminek angol a billentyuzete, vagy valami munkanelkuli kocsog lehetsz?
File: - vigyazzgyalogosok copy.jpg

Orientation - Top left
Software - Adobe Photoshop CS3 Windows
DateTime - 2012:09:25 22:07:28
ExifOffset - 2182
ColorSpace - sRGB
ExifImageWidth - 3264
ExifImageHeight - 2331

Ha már ilyen nagy blogger vagy legalább az exif adatokat tüntesd el, írd át. Ja, hogy annyira nem vagy spíler.
@Whave: Egyszerű kérdés volt. Látom meghaladta a képességeidet.
Nekem a cégesen is van magyar bill. Ráadásul külföldön.
Te meg valami raktár-csicska lehetsz... Ajánlom a windows kezdőknek c. könyvet kedves figyelmedbe.
@Whave: És nem kurváznék. Valszeg apád a lábára verte a faszát aztán picsánrúgta anyádat. Csak így születhettél, mert tuti nem akartak...
@Desmond77: huuuuuu beszolt egy kulfoldi vallalkozo a magyar billentyuzetrol, hova ne rohanjak? vegignyalazta a kommenteket es amire be kellett szolnia, az az ekezet hianya, ezek a legnagyobb problemai. a 77 az a korod vagy a szuletesi eved? akarmelyik is, a cerka all meg? latom egyeb hozzaszolasaidbol egyeb blogokon nem nagyon, kulonben nem kellene mindig arra verned a faszod, hogy kulfoldimagyar lettel.
@Whave: Vauvauvau. Ez nem változtat azon hogy egy arogáns pöcs vagy. Lazíts inkább, mert az nem tud merev lenni aki lazulni sem tud. :)
Gondolom ez a problémád ezért is vetetted fel.
@Whave: Neked 35 óta nem áll, vagy még nem érted el kort hogy álljon? :D
@Desmond77: :)) nem hozod a szinted egy jo flemhez, oreg, pedig az elejen jol kezdted a picsanrugos dumaval. ez igy viszont mar keves.
Villányi út-Tas vezér u. kereszteződésben "Nézz körül!" felfestések vannak minden sarokra felfestve, ugyanilyen sárgával. Erős a gyanúm, hogy a szomszédos Szt. Imre Gimnázium keze is benne lehet a dologban.
Ez most tényleg baj? :)
Desmond77, Whave folytassátok! Nagyon jó!
Vigyázz autó – vigyázz gyalogos felíráshoz.Én nagyon indokoltnak tartom, mert eddig az autókijáratoknál csak az volt kiírva: vigyázz autó, már többször szóvátettem, hogy a kijövő autóknak miért nincs feltüntetve: vigyázz gyalogos!
Most végre rendezték ezt a dolgot!
Remélem általánossá teszik?!
@Lesley:
... és az emberek pártot is kb. így választanak, . Baromi okosak, de olvasni nem tudnak. Egyébként riszpekt az mkkp-nak, majdnem mindegyiken röhögök, amit kiplakátol a nyóckerben.
A "gázkészülék elrontás" az egyik kedvencem. :)