S.K.

Címkék: polgármester tér tábla átnevezés

2011.07.01. 15:15

Átneveztékkeresztelték  a Köztársaság teret. Annyira fontos dolog ez, hogy a sok tisztséget betöltő polgármester idejét nem sajnálva saját kezével szerelte fel az első táblát:

 via

Sokáig éljen és virágozzék Pártunk és Kormányunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr783030310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaj ez nagyon vicces, a hírszerző szerint azt mondta, hogy a köztársaság tér szinte budapest mértani közepe, hát én nem tudom mit jelent az, hogy szinte, de budapest mértani közepe pontosan a népligetben van. persze azt is mondta, hogy ő kezdetektől támogatta a II. jános pál pápa nevet, ami ugye...
...a ti kormányotok és pártotok hála Isten már ott van a süllyesztőben a köztársaság téri történetével, székházával, párttitkáraival, talpnyalóival és ávósaival együtt. Ideje volt, hogy ez a meggyalázott név, amelyre egyébként annyi szégyent hoztatok az elmúlt 60 évben - s nehéz emléke is eltűnjön innen.
@JoeHorseDick: kedves paranoid kommentelő, kik kommented címzettjei? az a rengeteg mszp-hívő, aki olvassa a blogot? biztos rengetegen vannak....

A teret 1946-ban nevezték el Köztársaság térnek, a kisgazda kormány idején. Ennyi erővel a Királyi Palotát is átnevezhetnénk, meg a Dunát, meg mindent, amit a kommunisták/nácik meggyaláztak. Elég nyakatekert érv.
@JoeHorseDick: Te el sem tudod képzelni, hogy valaki ne nyalja a seggét valakinek? A kommunistáknak, a pápának, vagy OV-nek?Gyerekként, tiniként, vagy gyerekeket sétáltató szülőként sem a pártház jut az eszembe a térről.
Lesley, valld be, inkább csak irígykedsz, hogy más az arcával is szerelgethet táblákat leföl, nem kell úgy csinálnia, mintha...
@08.szabogabor: nekem mindegy,hogy a kezével vagy az arcával szerelget - ha neki ennyire fontos...
@Lesley: Valóban ily félreérthető lettem volna? Kétlem...
biztos attól féltek hogy valaki elé írja "banán":)
Nagyon jó marketingelem, pöpec munkaruha. Szabad-e javasolnom, hogy a fotós is másszon fel egy létrára, hogy jobb legyen a perspektíva? :D

ui: arra nem emlékszem, hogy a Köztársaság tér _29_-et II. János Pál pápa tér _28_-ra kereszteltük volna, de nyilvánvalóan azt is leszavaztam volna. A lakosoknak plusz teher minden iratot cserélni, az oda bejegyzett cégeknek még plusz költség is. El lehetett volna nevezni egy névtelen teret/parkot az egyébként általam is tisztelt pápáról.