Rejtvény

Címkék: rejtvény tábla

2010.08.07. 14:09

 Újabb fejtörő a kerületből: aki megmondja, hol található ez a tábla, a szokásos nyereménnyel gazdagodik: Józsefváros újság előfizetéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr202205576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A zöld ablak alatt.
talán segít...

mek.niif.hu/02100/02133/02133.htm

Hullay Jenő (helyesen: Hullai) (1926. január 2.-1944): asztalos. A család Kispesten lakott. Bátyjával csatlakozott a kőbányai ellenállókhoz, majd Stollár Béla csoportjához került. A Lipótvárosban, a Légrády-nyomda védelmében, a nyilasok elleni harcban halt meg. Születésének 75. évfordulója.
Nem a Fekete Lyuknál?:D
Ez a tábla a Kálvária téren található, abban az udvarban ahol a Kékpont tűcsere program és az Ébredések alapítvány is ténykedik. Kálvária tér 5.
jéééé, a PÖCS.

a 94-es választási kampány idején találkoztam először velük, a kerületben minden villanyoszlopon ott virított a plakátjuk, elsős egyemista küllemű jelöltek becsületes arcképével.
@Mészáros Laci:

ja igen, PÖCS = polgári öntevékeny csoport