Hirdetni jó!

Címkék: hirdetés felhívás jkr

2009.11.05. 16:20

Hirdetni jó! Az ember megválasztja a mondandóját, megnézi hol éri el a legtöbb embert, keres egy céget, akinek van ott reklámhelye - és már mehet is a hirdetés. Az emberek megnézik, és tudni fogják...

De mit érdemes hirdetnünk?

Óriásplakát a Köztársaság téren, a Baleseti Intézet hátsó kerítésén. Jó helyen van, sokan látják, és a tartalmi mondanivalójával is egyetértünk. Hasznosan költötték el ismét az adóforintjainkat, nyugodtan hajtom álomra a fejem.

Kedves polgármester-jelöltek! Ti mit gondoltok erről?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr831502780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atyám...sztem olcsóbb lett vna letenni azt a pár szemetet az utcán, mint odafotosoppoltatni őket jópénzért...pláne,h mikor szedik össze a szemetet, példát is mutatnak :D
Nem a Takács rendelte, az biztos. Majd megnézzük a Kft. éves beszámolójában, hogy mennyibe került ez a "köztisztasági kampány".
@dr.szabo.gabor.08: a cég honlapja hónapok óta vírusos, normális böngésző nem is enged be
Micsoda véletlen, hogy ez pont MOST KAMPÁNYIDŐSZAKBAN bukkan fel a baleseti intézet hátsó kerítésén, mintha eddig nem lett volna fontos a NARANCSSÁRGÁKNAK, mert ugyebár tök véletlen narancsszínű ennek a kft.-nek a plakátja. Köszike a takarítóbrigádnak! Mostmár tényleg: hajrá Komássy!

Egyszerűen nem találni nála korrektebb jelöltet.