Kedves autósok, változik a forgalmi rend a Palotanegyed egyes utcáin. A gyalogosforgalom miatt lezárják a Krúdy utca egy részét, végre igazi sétáló utca lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr931165424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az orvos meg házhoz megy a nehezen járó betegekhez!!
Hogy lehet ilyent csinálni, hogy a lakók ellenkezése ellenére megcsinálják??
A lezárás nem azt jelenti, hogy a mentő, rendőr, tűzoltó nem fog bemenni, ha kell...
Úgy gondolod, hogy a nehezen járó vagy szédelgő beteghez ezetúl hívjunk mentőt ha a körzeti orvoshoz kell mennie a gyógyszerekért?
Engem az is bosszant, hogy semmi nem törnik azért, hogy a forgalom kevesebb legyen, csak most az egyik helyszínről átterelik a másikra. A Rökkben igy is 10-15 perceb telik mire ki tudunk kanyarodni reggelente. Eddig megoszlott a Körútra kikanyarodó forgalom a Rökk és a Krúdy között, most az összes a Rökkből tud csak kikanyaradni. Ennek semmi értelme azonkivül, hogy a vendéglátósoknak kedveznek, gogy ne kelljen elengedniük az autókat. A helyiek meg le vannak ejtve, költözzenek el ha nem tetszik....hát költöznek is , nálunk a régi lakókból már alig van. Az új tuladonosok sem jönnek ide lakni a parkolási gondok miatt, de a kosz miatt sem, ami nemcsak a szemét hanem az építkezések miatti kosz. Próbálgatják kiadni a lakásokat de 2-3 havonta cserélődnek az albérlők...nehéz igy közösséget építeni....
Nem világos, hogy mi lesz a Kőfaragóval. Logikus lenne, hogy megforduljon ott is a közlekedési irány, de én nem látom a jelölést.

Erről egyébként bedobhatnának valamit a postaládákba is akár...
Király Rák,

mivel a Gyulai is sétáló utca lesz, igy nem valószinű, hogy megfordítják...van egy térkép a régebbi bejegyzésnél.
Hm. A Gutenberg teret akkor most már nem lehet "körbejárni"? A körútról a Bérkocsis utcánál befordulva hogy lehet majd a Mária utcát megközelíteni? A Rökk és Mária utca között kétirányú lesz a forgalom? Ha valaki tudja, legyen szíves, ossza meg velem! Köszi!
@Ludovika:

Nem bizony! A Rökk-Mária közötti irány megtartja a Bródy irányát, a Pollack-Puskin kereszteződéstől a Nagykörút felé.
A Körútról, Bérkocsisból a Mária megközelítése a Rökk Szilárd - Krúdy - Horánszky - Bródy útvonalon lesz lehetséges. Az átépülő Mária utcát így már senki nem fogja egérútnak használni, autóval csak az hajt be, aki tényleg oda akar menni.
@Király Rák:
És nem, a Kőfaragót nem fordítják meg, ott marad a jelenlegi irány.