Fotók

Címkék: fotó józsefváros

2009.03.04. 09:21

Mint azt látjátok, az oldaldobozban képeket lehet görgetni kerületünkről. A doboz úgy van beállítva, hogy a "józsefváros"  címkével ellátott képeket behívja, és láthatóvá tegye.

Jelen pillanatban 193 ilyen kép látható, sokszor olyan részleteket bemutatva, amelyek mellett a mindennapi rohanásban elmegyünk - sokszor pedig olyan helyeket megörökítve, amit már soha többé nem látunk. Ilyenek a Corvin-Szigony helyén állt épületek, például.

Vannak olyan látnivalók is, amelyeket vaskos kapuk rejtenek el az kíváncsi szemek elől, ezeket a beavatottak szemén (lencséjén) keresztül nézhetjünk meg.

Ha van Neked is képed, fotód a kerületről, amit szívesen megosztanál mindenkivel, töltsd fel az Indafotóra, és ne felejtsd el a "józsefváros" címkét!

Hogy ne legyen túl bonyolult - a regisztráció után - ezen a linken keresztül úgy tudod feltölteni, hogy rögtön megkapja az oldaldobozba bekerülés feltételét, és egyből meg is jelenik itt.

Fotóra fel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr50973447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.