Mit csinálsz vasárnap?

2012.04.17. 01:49

Programajánló április 22-re 

Miért tegeződünk? Tudom: ez nem az IKEA, hanem a 8ker.blog.hu. Azokkal tegeződöm, akiket ismerek és akikkel együttműködöm, ez elsősorban a könnyebb közös munka végett van, a teljes tisztelet mellett. Az elképzelt nyájas olvasót, aki a monitora előtt görnyed, hogy szólíthatom? Remélem, hogy nem sértő a tegeződő kérdés.

Szóval mit csinálsz vasárnap? Tudtad, hogy a Föld Napja lesz? Mit csinálsz aznap? Az, hogy olvasod a 8ker.blog.hu-t lokálpatriótává tesz, mondjuk nem árt, ha itt laksz, és ha teszel is valamit a kerületedért. Ezt az önazonosságod miatt írom, hogy tudd, nem azért, hogy számon kérjelek. Hajlandó lennél fizikailag is cselekedni? Konkrétan: ásót ragadni?

Számomra megnyugtató, hogy az interneten a „faültetés” keresőszóra a képtalálatok 10. oldalán polgármesterünk, dr. Kocsis Máté szerepel. Hasonlóan bizakodásra adnak okot a házunk (Kálvária tér) előtt álló gödrök. És a hivatalos felhívás:

Nagytakarítás Józsefvárosban

Időpont: 2012. április 22., 14:00
Helyszín: Budapest, Józsefváros (nagytakaritas@jozsefvaros.hu)
Közös takarítás a kerületiekkel egész Jószefvárosban. Az önkormányzat mindenkit szeretettel vár, aki segítene a takarításban, vagy a faültetésben.

Remélem 14 órakor kapok facsemetét és ásót.

Remek lenne, ha csatlakoznál!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr644455914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.