Térképen

Címkék: lego hangulat józsefváros

2011.09.13. 07:13

 És igen, megcsináltuk! Felkerült Magyarország a térképre!

Ez a legoval kiegészített házak térképe, ahol eddig csak egy fórum jelent meg hazánkra kattintva, ezzel is tettre ösztökélve. Most már látszik rendesen, hiszen nálunk is megszületett az első ilyen - de követve a hagyományokat, három nap alatt ellopták.

Amint eltűnt, rögtön bementem az iskolába, hátha ők szedték le; de beszélve a portással, gondnokkal kiderült, nem is tudtak róla. Ráadásul nem is esett kézre, jó magasan volt, ami nem akadályozta meg a kiszedőt.

Sebaj, remélem, nem szegi kedvét senkinek ez az aprócska malőr, és nemsokára városszerte - jobb esetben országszerte - tömegével jelennek meg a kis színes kiegészítők a házak falán.

Tegyünk róla, lopjunk egy kis vidámságot a házak falára!

(neked van legód?)

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr703220158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na, lezlizek egyet én is:

Nem akarok ünneprontó lenni, de a két héttel ezelőtt belinkelt térképedhez képest én nem észleltem változást...
Lesley szokott előtte gondolkodni is :)
Épp a múltkor vallotta be, hogy nem...
@08.szabogabor: Kicsi fi(j)ú'ka...,mint a minden lében (k)anál...,art szady...
@08.szabogabor: csak annyi, hogy rajta van kis hazánk is a térképen már...eddig nem volt, ha rákerestél, akkor az oldal fórumára vitt, ahol meg lehet beszélni, hogy mikor és hol, kikkel együtt csinálsz ilyet.Most stabilan ott vagyunk. 8ker, naná! :)
@Lesley: Montam, hogycsak Lezlizek...;)