Gyulai Pál 12

Címkék: ajánló hangulat jó dolog közösségi

2011.09.03. 08:57

 Házblog. Volt már ilyen, például a Bródy 17 napjait mutatta be az akkori közös képviselő, egyben egy kommunikációs felületet is képezve, hogy ne csak folyosói pletykák formájában terjedjenek a hírek.

Vége lett, a megbízással együtt, most egy másik ház lakói próbálnak közösséget szervezni a szomszédokból bloggal

Rögtön egy zseniális ötlettel dobták fel a házat: kiállítóteret csináltak a liftből. Nem is láttam még ilyet, bár nem liftezek sokat. Eddig csak reklámfelületeket olvasgattak, itt viszont a ház és a környék múltját, történetét ismerheti meg utazása során a liftező. 

A tabló egyébként nem egyszerű papírra lett nyomtatva, hanem egy öntapadó tűzálló fóliára, ami egy szintén tűzálló műanyag lapra van ragasztva (a felhasznált anyagokról az Építésügyi Minőségellenőrző Központtal egyeztettek). Tehát nem egy külön plakátként jelenik meg, hanem ez maga a lift burkolata. Így teljesíti a liftre vonatkozó szigorú tűzvédelmi szabályokat és a rongálás elleni védelmet is.

Remélem, tényleg sikerül elérni céljukat, a blogot meg kövessétek, olvassátok - a jó példákat pedig valósítsátok meg! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr603198278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivételesen egyetértünk:)
Teljesen qrwayo! Gratula az ötletért és a megvalósításért!
Gyertek és nézzétek meg élőben is, úgy még jobb ;)
Gratulálok én is. Valamilyen kerületjáró sétálós programba vegyétek be!