Nohát, ilyet se látni minden nap - de örüljünk, hogy ha tényleg takarítás zajlik havonta kétszer. Csak aztán nehogy a bírságolás legyen a több...

Rákóczi téren, a bombáról elhíresült Otp előtti körúti rész.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr742764380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most, hogy is lesz? két hetente minden nap?
Most akkor akik itt parkolnának azoknak állandóan egy naptárt kell hordaniuk? Ki a jó isten tudja fejből,hogy melyik a páros meg a páratlan hét? Ez valami gépes takarítás lesz,vagy a szokásos tingli tangli emberek tolják a kordét és kikerülik a szemetet?
VÉGREEEEEE! Prágában már tíz éve irígykedve néztem ezt a megoldást.
@városjáró: nincs is annál jobb, mint amikor nem táblázzak ki rendesen, vagy időben, és fizethetsz 1450 koronát, hogy visszakapd a kocsidat. :-)
@TH: ahol mi jártunk, ott jól ki volt táblázva. épp ezáltal tudtam említeni, mint jópéldát :) persze én is kiváncsi vagyok, hogy hazai gyakorlatnan mindez hogy fog működni? (a tábla egyébként vacak dátumszempontból. alig kiemeltebb a tárgynap rövidítése mint a többi.)