Padtalanul

Címkék: hangulat blaha

2011.03.04. 13:25

 Néha jól esik csak úgy leülni a Blahán, nézni a tömeget amint áramlik, a galambokat, amint szemtelenül szárnyalnak, a randira várókat, a zenészeket - meg úgy általában, a padon ücsörgő életet.

Elbambulni kicsit miközben zajlik előtted az élet - ezt most már csak állva teheted meg. Nincs egy darab pad sem a téren!

Hát nem sokkal jobb így? Üres tér, csak átmenő forgalom van. 

Szép új világ! A hajléktalanok kiűzve innen is, aluljáróból is - ne lássa már a magasságos eu, hogy elnökségüknél előfordulnak szegények, nincstelenek, koldusok..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr252709826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Évek óta levelezgetek az önkormányzattal, hogy csinálják meg végre a Kálvária téren a romos padokat, és hogy a 32-esek terére is tegyenek ki párat. Az utóbbinál az érvük az volt: nem tesznek, mert a hajléktalanok odaszoknának. Gondolom, a Blahán is ezért szedték fel a padokat: úgyis csak a sok csöves döglene ott egész nap.
Karók kellenének a padok helyett:)