Lezajlottak a választások, és teljesen új testület van ősz óta. Működik is, csak nélkülünk - de értünk. 

Ha valakinek valami gondja van a környéken, ahol él, keresi a kapcsolatot az önkormányzattal. Az lenne az evidens, hogy a saját - tehát területileg őt képviselő - személyt keresse meg. Na de hogyan? 

Az emberek nem választási körzetekben élnek, hanem utcákban, tereken. A választási körzet amúgy is képlékeny, változik időről időre, akkor most mi van? Ki a képviselőd?

Az önki honlapján fent van minden képviselő mellett, hogy melyik körzet lakóit, érdekeit, gondjait, panaszait kezeli, képviseli. Itt van viszont egy térkép, ahol be tudod lőni, a lakhelyed melyik körzet.

Miért nincs ott, nem értem...Kattintásra megnő!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr812670852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A 12-es a legjobb: elképesztően sok lakos, de szerencsére a legnagyobb részük halott.
Nem értem a problémád. Számomra tavaly kiderült, hogy melyik körzetbe tartozom, amikor jött az értesítő. Megjegyeztem és azóta tudom, hogy kihez fordulhatok, ha szeretnék.
MŰBALHÉ! Szar érzés lehet, hogy van egy blogod, de csak ilyenekkel tudod megtölteni...