Hétfőn délután bohócok foglalták el a Blaha Lujza teret a Placcc fesztivál keretében - ahová állandóra kiköltözött a hajléktalanok mellé a Jobbik főpolgármester jelöltje, egy dobozba. Érdekes kontrasztot adott a politika zártsága és az önfeledten örömködő járókelők bohóccá válása.

 

Kicsit pikírten feltehetném a kérdést, hogy: ki van a Jobbik mögött? A bohócok...:)

Update: Most kaptam a szervezőktől újabb információt, mégsem a fesztivál keretében, hanem önszerveződve lett a Blaha lerohanva a bohócok által.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr652333585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindössze megjegyezném,honnan ez a pontos adat, a 8ker lakosságáról.Abban a kerületben,akkora a nyüzsgés, mint a hangyabolyba.Nagyon a toppon kell lennie annak, aki ott akar népszámláni.Én ki szabnám a férőhelyket,ennyi ember fér ennyi területen, a többi már káros, a egészségükre.Hihetetlenül, összevannak zsufolva ott az emberek,nem a tágas parkokra,vagy a sétányokra gondolok.Hiába a kiszoritósdi,egyre többen és többen ,tömörülnek falkákba,az utcákban nem lehet közlekedni.Szanaszét szemét, mocsok bűz,senkinek sem egészséges ez.
Nagyon durva, hogy egy ilyen móka alatt végig megy ez a mantra. Egy olasz filmre emlékeztet, ahol az egész film alatt ment a duce nyomasztása. Nagyon megnézném az a filmet újra, jó lenne, ha valaki megmondaná a címét... volt benne nagyon sok fehér száradó lepedő egy tetőn és egy özvegy és egy meleg...

grtula szervezőknek, örömteli a jókedv az életben és a Blahán!
helló, pár kép a hepajról:
digitalanalog.aminus3.com/tag/clowns/
elég low-fi cuccok, szóval úgy tessék fogadni