Mária elindul

Címkék: átépítés díszburkolat

2010.02.05. 10:27

 Legutóbbi beszélgetésünkkor a Rév8 vezetője, Alföldi DLA György még azt mondta, amint az idő engedi, azonnal nekilátnak a Mária utca felújításának. Ezért nem értem most, hogy amikor kis hótornyok zárják el a közlekedést a járdákon és az útszéleken, az megengedő időjárás-e, de február 8., hétfőn elkezdik végre.

Amikor amúgy sem lehet parkolni, sokan nem is használják a kocsikjukat, most majd kereshetnek új helyet egy darabig. A lakók tájékoztatása megtörtént, minden kapura kiragasztottak egy helyes kis tájékoztatót:

Ami kicsit azért félrevezető, hiszen hétfőn nem fogják elkezdeni a hóban, fagyban - tájékoztatott a Rév8 - hanem csak munkaterület átadás lesz, meg bejárás, és ekkor döntenek majd a tényleges kezdési időről is.

Még mindig türelmesen várjuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr121731152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.