Cangatartó

Címkék: bringa jelen parkoló

2009.12.15. 17:49

 Biciklitárolók nem nagyon vannak a kerületben - bár a polgármester programjában szerepel - így mindenki úgy oldja meg lovának kikötését, ahogy tudja.

A régi kukákat meg folyton ellopják - nem is értem, ez a kép a Körút-Baross utca sarkán készült - így kreatívan ki lehet használni a megmaradt tartórészt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr841599458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az is lehet, hogy ez már egy újítás: a mobil szeméttároló.
Amikor a bicikli csomagtartója megtelik szeméttel, felpattan rá egy köztisztasági szakember, és elteker üríteni a Sárkány utcai hulladékudvarba :)
A kerületi bicikli tárolók tényleg eléggé ritkássak. Ezt meg lehetne oldani 1 egyszerű kerületi rendelettel, amelyben kényszeríteni kellene a Házakat, hogy bizonyos mennyiségű kerékpár rögzítésére alkalmas felületet biztosítsanak, de a járdán való biztonságos közlekedést biztosítsák babakocsival, illetve kerekes székkel is!
Pl: a Ház falára tőcsavarokkal felszerelt, a járda aljától 1 méter magas, a Ház falától 15 cm-re kiálló 20*20-as szög vasból (vagy 20-as betonvasból hajlított, vagy mittudom és :) ) készült kikötő elemeket kelljen elhelyezniük! Ez természetessen kiváltható lenne a járda padkán, a biciklit az úttesttel párhuzamosan rögzítésére alkalmas forditott U alakú, a járda szintjétől szintén 1m magas króm, öntött vas,zárt szelvény vagy stb anyagból készült eszközzel, amellyel még az autók járdára való parkolását is megakadályozhatják... :)
Na milyen ötlet???
És nem is kerülne sokba..