Corvin karácsony

Címkék: ajánló hangulat józsefváros

2009.12.09. 14:15

Az évek óta épülő új negyed végre megnyitja kapuit - még ha ideiglenesen is. Karácsonyi vásárt tartanak, vagyis csak egy kis bemutatót az embereknek, hogy itt is nyílik egy új pláza, nem kell elmenni messzire a vásárlási lázban. 

:)

A vásáron az alábbi árusok lesznek megtalálhatóak:

 

- lekvár, szörp, méz, gesztenye

- kürtőskalács

- pálinka

- kávé, kakaó, forró italok

- Lacikonyha

- Bor

- pizza, langalló

- karácsonyfadíszek

- karácsonyi fények, asztali díszek

- fa játékok

Én megnézem, az biztos. Csak tömeg ne legyen...

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr891585822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Míg a környező utcákban bokáig ér a sár és ha nem vigyázol a járdán, még le is csapnak vele az autósok - lásd Leonardo da Vinci utca -, mindaddig csak egyféleképpen tudom aposztrofálni a dolgot: cifra nyomorúság!
Szánalmas, hogy az önkormányzat tesz azokra akik az építkezések környezetében élnek, és sehogy nem szankcionálja azt a mocskot, amit az építők maguk körül termelnek, a zajártalomtól a sárrá alakult porig.
Bocsánat, ha bárkinek belerondítottam a karácsonyi hangulatába, de néha be kell(ene) nézni a díszletek mögé is!
@Oi va voi: sokszor kell menni, sokan, és akkor kénytelenek foglalkozni vele. Itt, a Rákóczi téren épül a metró két éve - tudom, miről beszélsz.
nem irigyellek titeket...hálisten arrébb vagyok. de erre a zsibvásárra kinézek, úgyis ötlethiányban vagyok karácsonyra :)
köszi a tippet!
Tiszta Belváros - a jövő városa dizájn. :)