A kampány a finisébe érkezett, mondjuk úgy, hogy a célegyenesben rákapcsolnak a jelöltek - és az őket támogató pártok. Tegnap Szabó Zoltán országgyűlési képviselőnk jelentett be egy pár tényt és több magángondolatát hozzá, amivel felállított egy narancsos-madaras együttműködést a kerületben.

Nem is lenne ezzel baj, ha a képviselők a kerület érdekeit szem előtt tartva kooperálnak az csak jó nekünk - de az, hogy a BKV-s berkekből megismert határozott idejű szerződést kötöttek a leköszönt polgármesterrel, ami ráadásul titkos is, na, az nem szép dolog.

Jellemző, hogy a tegnapig aktívan kommentelő Takács is kussban van most. Konkrétumokat nem mond senki - viszont ma reggel az M1 stúdiójában voltak a jelöltek, ott faggatták őket. Ezt mondták:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr871531456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács nem kussban van, hanem amint mondta, ezügyben az országos médiában lejövő válaszait célszerű figyelembe venni. Holnap lesz ideje, és akkor ide is beír, ha az úgy jobb Neked.

Más: a fórumon belül a fecsegőben a Youtube-részbe beraktam Takács választási klipjét. Életemben először raktam bármit föl a youtube-ra, ha gyengusz, akkor én vagyok a bűnös.
"Takács nem kussban van, hanem amint mondta, ezügyben az országos médiában lejövő válaszait célszerű figyelembe venni. Holnap lesz ideje, és akkor ide is beír, ha az úgy jobb Neked".

Úgy látszik, Takács mégis kussban van... Sőt, hazudik is. (Az általa ígért holnap ugyanis már tegnapelőtt elmúlt)
@echo-25:

Nem a Takács ígérte, hanem én, úgyhogy én "hazudok". Talán észlelted, azóta történt pár dolog, Takács éppen rendőrségi feljelentést tesz, ugyanis már mi is tonnaszám vesszük a szavazatokat a HírTV szerint, nemcsak a szocik. Nagyjából a beírásom óta ezer helyen kérdezték már az "ügyről" és ezer helyen válaszolt. Ha igazán kíváncsi vagy a válaszra, akkor nem lesz nehéz megtalálnod a sajtóban.
Takács Gábor bevallotta, azért volt szükség a szerződésre, hogy Csécsei magasabb nyugdíjhoz juthasson.

index.hu/belfold/2009/11/20/a_fidesz_orbant_is_bevetette_a_csornai_mandatumert/