Fotóverseny

Címkék: fotó ajánló felhívás

2009.10.20. 01:14

A világ legnagyobb cége - vagy egyike a nagyon-nagyoknak - fotópályázatot írt ki  "Magyarország rejtett kincsei" címmel. A verseny célja hogy hazánk kevésbé ismert természeti, építészeti és kulturális kincseit népszerűsítse. Mondjuk el a világnak, hol találhatók ezek az értékek, hogy még többen gyönyörködhessenek bennük!

Mutassuk meg a világnak, hogy mennyire szép dolgok vannak itt, Józsefvárosban! Hogy a leromlott, pusztuló épületek is bírnak még szépséggel, dacolva az idővel, málló pompájuk érdemes a világtérképen való szereplésre. Azokat se feledjük, amit sokszor csak a helyben lakó emberek ismernek, apró kis titkos helyek, amit szintén érdemes megmutatni, vagy nagyobbak, de ismeretlenek. Legyünk ott a térképen, essen le az álla a virtuális térben idetévedőnek!

A képeket a Panoramio oldalán töltheted fel. Lásd el a fotót a "rejtettkincsek2009" címkével - ennyi az egész.

Díjak

A versenynek két győztese lesz:

  • A közönség kedvence címet az a versenyző kapja, akinek képe a 2009. november 7. és 22. között a legtöbb szavazatot gyűjti be. Az ő nyereménye egy kétfős hosszú hétvége egy, a győztes által választott, belföldi 4 vagy 5 csillagos szállodában.A nyeremény felajánlója a Magyar Turizmus Zrt.
  • A szakmai díjat a zsűri ítéli oda. Ennek nyereménye egy 200.000 Ft-os, az Extreme Digital üzleteiben levásárolható utalvány, melyet az Extreme Digital ajánlott fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr171462246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.