Sajtó 2

Címkék: hivatal józsefváros

2009.07.21. 10:01

 Mint arról beszámoltam már, a kerület médiafelületet szeretne vásárolni, amire közbeszerzési kiírást tettek közzé. Érdekes feltételek voltak benne, ezek közül most többet módosítottak és ezzel együtt a határidő is kitolódott.

- Kiegészítés, hogy a nyertes ajánlattevő feladatát képezi az ajánlatkérő által elektronikus formában átadott tartalom - a megvásárolt felületen történő - közzétételre alkalmassá tétele (így különösen lektorálás, tördelés, szerkesztés). Nyertes ajánlattevő köteles a bérelt felületen megjelent tartalmat az újság kézbesítésével egyidejűleg internetes honlapján, bárki számára ingyenesen elérhető módon közzétenni.

- Az új kiírásban az alkalmasság minimumkövetelményei között már nem szerepel, hogy referenciaként az induló által korábban kiadott, meghatározott paraméterű kiadványt a Józsefvárosi Önkormányzat közigazgatási területén kell terjeszteni.

- Szintén változás, hogy a bevonni kívánt szakemberek között már nem ötéves, hanem csak hároméves tapasztalatot vár el a kiíró, valamint kiegészítés, hogy az ajánlattevő csatoljon részletes ismertetőt a terjesztés dokumentált ellenőrzésének módszeréről, gyakoriságáról.

- Új elvárás még, hogy az ajánlattevő ajánlatában mutassa be a megvásárolt felületen megjelenő ajánlatkérő által meghatározott tartalom internetes megjelenítésének módját. E körben ajánlattevő mutassa be a felhasználni kívánt weboldal címét, a megjelenítendő tartalom weboldalon belüli elhelyezkedését, a megjelenítés időpontját, a vállalt megjelenítési időtartamot (archívum) illetve az oldalon belüli esetleges keresési lehetőséget.
 

Vajon mi készül? Látszik, hogy hangsúlyosan a netre hegyezik ki a dolgot - ezen túl viszont még mindig nincs elképzelésem, miért van szükség ilyen kiadásra. Neked van?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr271258223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.