Közbiztonsági Nap

Címkék: ajánló program

2009.06.19. 08:16

A lezárt területen megtartják az első programot - reméljük, több ilyen lesz.Ott lesz a rendőrség, a közteresek, a köztisztaságiak - fel lehet tenni nekik a kérdéseket, például, miért nincs bírságolva a tilosban álló autó, miért nem intézkednek a kukák pótlásáról, stb.,stb. Gondolom, benned is vannak kérdések.

A nap a kis hős kitüntetésével kezdődik, gratulálunk a szerencséjéhez!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr881193333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No azért annyit pontosítanék, hogy a lezárt terület első programja a CaPE szervezte virágültetés volt a Mikszáth téren, némi street art kíséretében... várjuk a fotóidat! És azóta már voltak mini-koncertek, sőt, úgy néz ki, szerda esténként állandó nyári program lesz a jam session :-)
Én is ott voltam. Igazán bugyuta hülyeség, sok adóból fizetett közremködővel. A gyerkőcök élvezték a rohangászást.Ez közbiztonsági nap??? idétlen
Én fél 5 körül értem oda, hát nem voltak sokan. A rendőrők unatkoztak, egy-két gyerek volt. Lehet, hogy későbbre kellett volna tenni, amikor egyrészt hűvősebb van, és hazaérnek az emberek a munkából?