Palotanegyedi esték 7

Címkék: fórum meghívó

2009.06.10. 09:13

Újabb fórum, újra lehet feltenni kínos kérdéseket, meg lehet mondani a frankót, lehet egyetérteni és tiltakozni - vagy csak egyszerűen hallgatni, mi fog történni.

Palotanegyedi Esték VII.
 
A Palotanegyedben tervezett forgalomtechnikai változások:
a Horánszky utca - Gutenberg tér – Kőfaragó utca – Gyulai Pál utca
felújítása és funkcióváltása
 
 
A fórum célja az Európa Belvárosa Programban tervezett közterület-felújítás és forgalmi változások bemutatása mellett teret nyitni mindazoknak az ötleteknek, amelyek megoldási javaslattal, vállalható alternatívával szolgálhatnak a döntéshozók felé.
 
A fórum időpontja: 2009. június 10., szerda este 18 óra,
helyszíne: a Zappa Caffe alsó szintje (Mikszáth tér 2.).
 
 
A fórumon Alföldi György DLA, a Rév8 Zrt. vezérigazgatója mutatja be a terveket a palotanegyedi projekteket vezető Tibor Tamás segítségével.
A fórumon részt vesz dr. Kocsis Máté, a Palotanegyed Városrészi Önkormányzat elnöke, a beszélgetést Szűcs Péter, a Civilek a Palotanegyedért Egyesület elnöke vezeti.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr381176127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.