Negyedek

Címkék: szolgálati közlemény

2009.06.02. 13:43

Sokan talán nem is tudjátok, milyen nagy ez a kerület. Annyira, hogy a vezetés szám szerint 11 negyedre bontotta, névvel ellátva őket. Van olyan aminek már eleve volt neve, például Tisztviselő telep, Palotanegyed, vagy Százados úti negyed, és van olyan, ami most kapott nevet, valami jellemző dologról. Ganz negyed, vagy Csarnok negyed.

Az eddigi munkásságom felosztottam én is, így most már negyedenkénti bontásban is követhetitek, mi zajlik a kerületben. Itt egy térkép is, hogy mi hol van, hová tartozik.

Te hol laksz?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr511148384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lehet újakra cserélni az utcanévtáblákat... Mibe hogy ha maradnak, megteszik?!
Hosszas kutakodás után nemrégiben én is megtaláltam a fenti térképet (persze jól eldugva egy, a kerületben dolgozó építő cég dokumentációjában), ugyanis semmiféle hivatalos oldalon nem szerepel. Az önkormányzatén se.
Köszönet, hogy publikáltad, ráadásul helyes tájolással. A fentebb említett dokumentum ugyanis úgy 90°-kal elforgatva tartalmazza (a feliratokat is megfelelően elforgatva), úgyhogy elvoltam, amig belőttem, hol is lakom.
Szerintem saz utcanév táblák cseréje nem olyan fontos mint az, hogy a kisebb közösségek tehetnek is valamit a környezetükért, mert nem a nagy közösbe folyik el minden. Nagyon tetszik, hogy végre megindult valami és nemcsak az "állambácsira" várunk.
de jó!!! ezt még sehol se láttam!!!!
Én 3 hónapja költöztem a Tisztviselőtelepre, és nagyon szeretem!
Az Andrássy út végén lévő "diplomatanegyed" után a második kedvenc részem Pesten.
(Diplomatanegyed: VI. kerület, Lendvai-Bajza-Városligeti-Dózsa György utak határolta rész. Nem nagyon kapni ott semmit 500eFt/m2 alatt)