A Mátyás teret felújították párszor, mégis, még mindig zajlik ott valamiféle rendezés. Nem kapkodják el, az biztos. Jó munkához idő kell! Lassuhoz meg még több....

Az őrbódé egy darab ideje már csak üresen rontja a látképet, figyelő szemek nincsenek - a Kesztyűgyárból kell a biztonságiaknak ki-kinézni, minden rendben van-e, ami nem teljes értékű vigyázást jelent.

Talán ezért is próbálnak másként kommunikálni a térre betérőkkel. Földre festett mondat:

Kérdés, mennyire értik meg az emberek, hogy a szemétre vonatkozik...Lehetett volna egyértelműbb megfogalmazás, mert ez így nagyon modoros.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr441133242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a múltkori fórumon felvetettem, hogy kellenek feliratok. a műszaki főiskolásoknál is ki van írva, hogy használd a hamutartót, szemetest - mivel ők is elfelejtik - a téren is hasznos lehet. legyen a felirat figyelemfelkeltő, szívesen rajzolok is, mondtam. erre felelték, hogy már készülnek.
a forma remek. a szöveg nem jó. majdnem jó. igazad van abban, hogy modoros és félreérthető.
viszont az ilyen feliratokkal az a baj, hogy művészetnek veszik az emberek, nem felszólításnak.