Palotanegyedi esték V.

Címkék: fórum meghívó

2009.05.12. 10:33

Az áprilisi 22-ei fórumon megnyilvánuló komoly helyi érdeklődésre és az itt lakók további tájékozódási, informálódási igényére tekintettel a Civilek a Palotanegyedért Egyesület és a Palotanegyed Városrészi Önkormányzat úgy döntött, hogy a korábban tervezett menetrendtől eltérően, már május második hetében megrendezi a soron következő lakossági fórumot.


A fórum célja az Európa Belvárosa Programban tervezett közterület-felújítás és forgalmi változások bemutatása mellett teret nyitni azoknak az ötleteknek, amelyek megoldási javaslattal, vállalható alternatívával szolgálhatnak a döntéshozók felé.

A fórum időpontja: 2009. május 13., szerda este 18 óra,
helyszíne: a Zappa Caffe alsó szintje (Mikszáth tér 2.).

A szerdai lakossági fórumra a Rév8 Zrt. a tervezetthez képest több témát is hoz megtárgyalásra, bejelentésre:

a) a fórumon az áprilisi parázs vitát követően újra a Mária utca tervezett funkcióváltása és a Palotanegyed forgalomtechnikai változásai kerülnek górcső alá. A Rév8 Zrt a rendelkezésünkre bocsátotta azt az összefoglaló anyagot, amit a közös képviselőknek
is eljuttatott a témával kapcsolatban;

b) a tavaly indult Belsőudvar Program folytatásáról, illetve az Európa Belvárosa Program keretében indítandó Díszvilágítási Programról hallhatunk tájékoztatást.

A fórumon a Józsefvárosi Önkormányzat városrehabilitációs cégének, a Rév8 Zrt.-nek a vezérigazgatója, Alföldi György DLA tárja a terveket az érdeklődők elé a palotanegyedi projekteket vezető Tibor Tamás segítségével. A fórumon részt vesz dr. Kocsis Máté, a beszélgetés moderátora Szűcs Péter. 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr61116688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ejh de jó lenne ide eljutni. Az a baj, hogy megint nem fogok tudni. Hogy fog így a városképp palotanegyedes posztot lehozni?! :D
Igen, valóban ideje lenne már! A hetibeton okán pedig épp a Palotanegyednek kellene elsőbbséget élveznie... :-)