Valami készül

Címkék: körút blaha fantomház

2009.04.16. 07:51

Itt a tavasz, csicseregnek a madarak, zöldülnek a bokrok, fák és az épületek is. Többnyire az ablakokba kirakott növények, legtöbbször muskátli adja ezt a zöld színfoltot az építmények szürkéjébe, de van olyan is, hogy az egész lakóház bezöldül.

A József körúton régóta üresen ácsorgó épületet például bevonták zöld hálóval, az abalakokat meg újradeszkázták. Eladták volna? Kezdődik a felújítás, átépítés? Vagy csak omlásveszély keletkezett, és ezért van fent a védőháló?

Bármi is az oka, valami készül, változás következett be. Figyelemmel kísérjük továbbra is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr421067955

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Urbanista 2009.04.18. 09:03:07

Megvették a körúti szellemházat?Emlékeztek a József körúti szellemházra? 2,3 milliárd forintért kínálták az Ingatlan.com-on. A hirdetés még mindig kinn van, de mint Lesley a 8ker bloggere felfedezte: A József körúton régóta üresen ácsorgó épületet p…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.