Reklám oszlopok

Címkék: reklám régi

2009.04.12. 13:39

A régi reklámhordozókról remek összefoglalót lehet találni a szomszédban, ám nem csak ezek maradtak itt az előző rendszerből. Lehet róla vitatkozni, kinek tetszik, kinek nem, egy biztos: sok ember gyerekkorát idézi.

A házak falán/tetején ücsörgő neonokon kívül itt vannak még a hírdető oszlopok, most már meztelenre csupaszítva, 20 évvel a rendszerváltás után is a világba szórva rég megszűnt cégek, vállalatok termékeit, szolgáltatásait. 

Az a helyzet, hogy ezeket elkezdték kiszedni, helyettük gondolom új, plexi borítású oszlopok lesznek. Mi lesz a sorsuk? Mennek a levesbe MÉH-be? Nem mutatnak jól az újabb üvegpalota előtt, az biztos.

Volt négy évvel ezelőtt egy csapat fiatal, akik összegyűjtötték a neonokat; jóval régebben pedig a köztéri szobrokat terelték egy helyre, ez most a város egyik turisztikai látványosságaként funkcionál, a Szoborpark. Talán lehetne helyet találni ezeknek is itt, ha meglenne a szándék. Na meg a pénz hozzá.

Emlékszel ezekre?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr521052493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De jó, hogy lefotóztad és megírtad! Én is láttam kocsiból, az Üllőin befelé jövet. Az a kis CSÉB muksi nagyon aranyos volt :-) Valami romkocsmába nem lehetne átmenteni ezeket? Ott tök jól mutatnának.
@budapestjovoje: Én is ahányszor kocsiban elsuhanok mellette mindig feltűnő, ezek (én 88' vagyok) mindig örömmel tölt egy egy "anno pillanat"