Pusztulat

Címkék: fantomház

2009.04.05. 23:11

Kémeim jelentették, sikerült behatolni az épületbe, amit át akartak építeni, de hagyják inkább megrohadni. Van neki védelme, mármint műemléki, mert a bedeszkázott ablakok, ajtók nem tartanak kívül senkit. A műemléki védettség még ennyit sem ér. 

Van gazdája, van tulajdonosa, csak nem tudják, ki az. De nem vonatkozik rá valami szabály, hogy legalább a köz egészségére ártalmas dolgok ne legyenek ott? Az utca túloldalán van a szülészet, mellette a transzplantációs klinika - egyik sem olyan hely, ahol örülnének egy fertőzésnek.

Kinek lenne a dolga utánanézni, felszólítani, bírságolni? Mikor szűnik meg ez az állapot?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr871048628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát döbbenet. Egy kis adalék itt olvasható a mostani állapothoz:
www.epiteszforum.hu/node/11920

Ami még érdekes, az az utolsó képeken látszó szomszéd (38.) ház hátsó szárnya - egy teljesen modern beépítés az eklektikus homlokzat mögé, egyébként egész jó minőségben és jól eldugva.