Petárda

Címkék: rendőrség tér józsefváros

2009.04.03. 11:45

Nincs szilveszter, sőt, lassan el is felejtjük, hogy mi volt akkor - tehát nem lehet petárdázni. Vagyis nem szabad, mert lehet, ha van, és el nem kapnak.

Mostanában - úgy egy hete - minden este van egy pukkanás a Rákóczi téren. Hülyegyerekek játszanak azzal, hogy a petárdát meggyújtva bedobják a telefonfülkébe. A kvázi zárt tér felerősíti a hangot, a robbanás zaja egy pillanat alatt betölti a teret - mégis estéről estére megismétlődik.

Tegnap este pont jöttünk ki a szokásos csütörtöki Csigás összejövetelről, amikor láttuk egy csapat fiatalt nevetve elrohanni a telefonfülkéből kicsapó fény és robaj után. Így nézett ki a fülke 1-2 perccel később:

 Persze, senki emberfia oda nem ment ment, sem az építkezésről, sem máshonnan. Rendőrség? Ugyan, kérem, ott nincsenek kamerák, meg amúgy is, este van már, sötét, jobb pihenni bent....

A fiatalok meg hadd garázdálkodjanak. Jó móka az!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr401043513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudnék ajánlani még egy nagyon jó helyet a kedves fiataloknak, hogy hová lehetne (be)dugni a meggyújtott petárdáikat...
NEM kell bedugni!
Ill ...
A következőt javasolnám:
Meggyújtott petárda be a telefonfülkébe, aztán csak úgy heccből a srác is utána.