Ideiglenes megoldás

Címkék: hivatal tér díszburkolat

2009.03.01. 14:54

A legutóbbi Palotanegyedi Esték keretében volt alkalmam beszélni a FKF vezetőjével, figyelmébe ajánlva a Szabó Ervin teret, mint erősen odafigyelést igénylő közterületet. Nagyon készséges volt, jelezte, ezt a beszélgetést bejelentésnek vette, és ami erejükből telik, azt megteszik - persze, nem a felújítást, hanem a balesetveszélyes rész elkerítését, esetleges további romlásának megakadályozását.

Említette azt is, hogy ott az autók igazán pofátlanok, és szoktak ott kerék-bilincselni is - ami szintén félmegoldás, mert attól még ott áll a kocsi, súlyával gyengítve azt, ami amúgy is silány minőséget képvisel. 

Megígérte, hogy ha mást nem is, de legalább egy rendőrségi szalaggal elkerítik. Na, kíváncsi voltam, mikor történik ez meg, illetve egyáltalán tartja-e a szavát. 

Tartotta. Annyira, hogy az ott várakozó kisbuszon egy feljelentés is figyel, tegnapi dátummal - bár ez sem zavarja a gazdáját, hogy oda álljon. Mint arról a szomszéd is beszámolt, tettek valamit.

 Képek jobb minőségben itt!

Az mindenképpen pozitív, hogy a szerdai bejelentés után már hétvégén figyelmeztető kordon, lezárás és feljelentés van - de az elmúlt évben hol voltak? Ha a kezdeteknél már tettek volna valamit, amikor kiszedték a Demszky-karókat, amikor elkezdtek az autók beállni a díszburkolatra, talán nem nézne ma így ki. 

Egyik szemem sír, a másik....

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr97973014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ráadásul ott a furgonon a Swietelsky címke, tehát a Kálvin téri metróépítő brigádhoz tartozik. Mintha nem lenne nekik ott elég hely...
Igen igaz. Akkor kellett volna csinálni valamit, mikor kivették onnan a karókat. Hihetetlen, h ezt lehet és semmi következménye. Ok, tudom sokmindennek nincs, de ha visszateszik a karókat akkor odamegyek első pár este és figyelni fogom ki szedi ki (remélem jó idő lesz :D)