Nem illik

Címkék: graffiti napi

2009.01.10. 11:20

A Bródy sarkánál lőttem ezt a képet. Látni, krétával írta fel, több helyre is, az utcában meg lehet találni a nyomát, de nem vehető ki az írás rendesen: elmosta, lekoptatta már az eső és a szél. A házak fala is kivétel nélkül újítára szorul, pedig Palotanegyedben járunk, a Nemzeti Múzeumtól, Rádiótól egy köpésre.

Ez a graffiti őse - emlékszem, mi is krétával firkáltunk kerítésekre, házfalakra nagyszüleimnél. Természetesen, ha lebuktunk, neki kellett állni eltüntetni - de nem volt nagy dolog, egy kis vízzel, szivaccsal könnyedén megoldottuk. Talán ezt a régi hagyományt kívánta feleleveníteni a firkáló, de mintha belső viaskodása vezérelte volna kezét, ezért születtek ezek a feliratok: ott akarja hagyni kézjegyét, de tudja, hogy nem szabad. Választása is (talán) ezért esett a krétára.

Ha engem kérdeztek, inkább ez legyen, mint festékszóróval felfújt tag.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr6868891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mintha a bródyba lenne egy "NEM TAG" tag is
Én inkább a heggesztőpisztolyt részesítem előnyben, főleg a nyócban.
Szolíd, kedves aranyos. De hiányzik a Gazsi láw Csájé :)
szar poszt - bocs de ez a véleményem
@Lesley: Nem, az valami más, fekete anyaggal van. Nem festékszóróval, talán festékkel?