Grund II

Címkék: graffiti grund józsefváros

2008.12.02. 13:52

Az dicséretes, ha valami maradandót alkot az ember, és ha a köz javára is szolgál, hasznos is. Ilyen a Grund, ami egy darab megelevenedett irodalom kicsiknek és nagyoknak.

Körülötte óriási házak nőnek ki a földből, és magasodnak fölé, Janó is hátratolná a kalapját, hogy a tetejéig ellásson. Igen, családok tucatnyiának adnak majd otthont, jelenleg munkát az épületek. A melósok nem tudom, hogy olvasták-e, tudják-e mi ez a sok tábla, ami egy romos épületen körbe van rakva, a bedeszkázott ablakokon, de úgy tűnik, a nagy fehér felület hívogató. Azon meg sem lepődök, hogy grafiti van némelyiken, na de ez?

Tisztán látszik, hogy az építkezéshez szánt anyagot számolgatta itt valaki. Vagy üzenetet hagyott, hogy ennyi és ilyen anyag kellene még? Nem tudom, de nem értem, hogy ha látja, ez egy új dolog, egy könyvből részlet, amely mindenki gyarapodására szolgál - és mégis összegányolta. Szomorú.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr14799684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.