Úgy tűnik, felesleges pénzkidobásnak vagyunk ismét tanúi. Nem, nem a polgármester gyalázatos viselkedéséről van most szó, de az is megér egy említést.

Olyan szép kampány indult megint a kerületben: iskolások rajzaiból lett köztéri kiállítás, amelyek arra figyelmeztetik a járókelőket, hogy szemetelni nem szép dolog. Dicséretes, tényleg, hiszen a gyerekek úgy nőnek fel, hogy ez beléjük ivódik - s talán majd nem fognak szemetelni. A felnőtt meg gyerekrajzon szembesül tettével, és elszégyelli magát - majd soha többé nem szemetel.

Igen ám, csak van egy aprócska bökkenő: nem mindenhol vannak kukák, ahol vannak, azokat sem ürítik rendszeresen. A Népszínház utcában pedig egy harmadik variáció látszik: tábla figyelmeztet, kuka van - csak NINCS ALJA!

És nem, nem a vasazók vitték el, hanem egyszerűen kirohadt. "Minőségi" darab, hiszen kb. öt évet bírt - vagy annyit se.

Nem tudom, mennyibe kerültek a táblák - azokkal együtt, amiket MINDEN házba kiraktak, hogy tudjuk, ki a polgármester - de szívesen kiszámolnám, hogy mennyi kuka jönne ki belőle.

Vagy lélegeztetőgép.

Nevem ne írjátok ki, légyszi

TáblaKuka (1).jpg

TáblaKuka (2).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr475351498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Talán nem kellene tönkre tenni a kukákat és akkor lenne mibe kidobni a szemetet. Az, hogy tönkre teszik a kihelyezett kukákat nem az önkormányzat hibája, hanem az embereké.
Igaz, direkt rozsdásítjuk a kukákat, ilyenek vagyunk mi, nyolckerlakók. De most lebuktunk:-)
Tisztelt Hozzászólók!
A képeken látható kuka és környzetének karbantartása Budapest Főváros Önkormányzatának a határsköre. Józsefváros Önkormányzata megkereste a Fővárost, hogy cseréljék ki a kilyukadt kukát.
Üdvözlettel, Józsefvárosi Önkormányzat Kommunikációs Iroda.
@Józsefvaros: ez a kuka nem most lett ilyen, mégsem szóltak csak most, miért? a köztereseknek nem lenne dolguk ez is? közterület, nem? vagy a kerületőröknek, polgárőröknek - annyi van már belőlük - nem kellene jelezniük az ilyeneket?!