Tisztelt Danada János Rendőrkapitány Úr!

 

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a múlt heti lakossági fórumon való részvételét lemondta, így azon úgy hangzottak el a jelenlévők közbiztonsággal kapcsolatos panaszai, hogy  a megoldások keresésére lehetőség sem volt. Segített volna a helyzeten, ha kollégái közül valaki képviseli Önt, s így  - legalább a legsúlyosabb és legsürgetőbb ügyekben – egy közvetlen, élő kapcsolatfelvétel alakulhatott volna ki a két fél ( lakosság – hatóság ) között.

Mivel az ott felvetett problémákat fontosnak tartjuk, és korábbi felajánlását, - hogy a lakosokkal kész tárgyalni -, komolyan vesszük, kérjük, hogy a fórum újra szervezésére egyeztessünk egy kölcsönösen alkalmas időpontot.

Egyúttal arra is kérjük, hogy személyes megjelenésével, hozzáállásával igazolja elkötelezettségét a lakossággal  való kommunikáció és a közös gondolkodás iránt.

 

Köszönettel:

 

Balázs Anna

Balogh Barna                                                                   

Bandor Zoltán                                                                  

Bátori Miklós

Bétán Zsolt

Bétánné Szabó Anikó

Bódis Lajos

Budaházy Gusztáv *

Czibi Erzsébet

Csúcs Éva

Dalmadi Jenő

Didi József

Döme Lajos

Ercsei Eszter

Hidegh Sándor

Horváth Gizella

Horváth Judit

Faragó Györgyi

Jóni Anita

Kalászi Ede

Kassai Ágnes

Kemény Árpád dr.

Kósa László

Kovács Vilma

Lakatos Ella

Lovas Ágota

Máthé Gyula

Misetics Bálint

Dr. Molnár György

Pados Emma

Rejtő Gábor

Rézműves Lajos

Seres József

Dr. Szabó Gábor

Sztuchlick Andrea

Tóth György

Tóth Annamária

Varga László

Virág Tamás

 

* A rendezvény szervezőinek nevében az alábbiakat teszem közzé:

Az aláírók nevei részben az április 18-i rendezvényen résztvevők aláírásaiból, majd a később csatlakozókéiból kerültek ki. Mindazon személyek akaratát, akik – bár egyetértettek kezdeményezésünkkel, de – nem járultak hozzá nevük közzétételéhez, tiszteletben tartottuk. ( Ők voltak többségben…) Érthető módon a nevek beazonosítása (hitelesítése) sem állt módunkban, ahogy pl. a megkeresett személyek lakhatási jogállását sem vizsgálhattuk.

Köszönet mindazoknak, akiknek – még mindig – erősebb a nyilvánosság erejébe vetett hitük, mint az orv megtorlástól való félelmük!

 

*B.G.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr1005252658

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.29. 16:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A rendőrség nagyon jó munkát végzett, mert például 8 millió helyett több mint 130 millió bírságot szedtek be, de felháborító, hogy a rendőrség - ahogy a polgármester úr is fogalmazott - átjáróházként tekint a kerületre. Felháborító, hogy 4 év alatt hat rendőrkapitányt neveztek ki Józsefvárosban.
@SarkozyA: Akkor most a rendőrség oké, vagy nem oké? Vagy csak először a régebbi Kocsis Brosúrából idézett, aztán az újból? Tessen már világos irányelveket kérni, ha már önálló gondolata láthatóan nincsen.