Van az úgy, hogy egy intézkedés, vagy a terve nem nyeri el az emberek tetszését, és erre valahogy reagálnak. Van, aki komoly elemzést készít, mások vicces képek formájába öntve fejezik ki véleményüket.

Utóbbiból kaptam még párat, fogyasszátok vidáman!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr613245764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jól látom, hogy a legelső képen a polgármester úr viselkedik "DEVIÁNS"-ként? :-)))
Viccen kívül. Ami a hajléktalanságban zavarhatja az embereket (alkoholfogyasztás, kukaborogatás), az a törvények szerint eddig is büntethető volt. Ha a rendőrség ezekben nem lép fel eléggé, akkor a polgármester a kerületiek érdekében noszogathatná őket.
De az életvitelszerű lakhatás büntetése csak arra jó, hogy azokat is lehet kriminalizálni, akik senkit nem zavarnak.
azért érdemes elolvasni a most bedobott Józsefváros (XIX évf 16. szám) 6-7. oldalát. Kb ezért tartunk itt. Kocsis Máté véleményét tudjuk(börtön, stb.). A jobbikos faszi wassalbertezik(!!!!). Komoly, nem? legközelebb lefagy a gépem olvasok egy kis wassalbertet, hátha tud mondani valamit az öreg. Komássy nagyon píszín semmitmond(a szokásos demokratikus mázba plántált ötlettelenség, töketlenség... miért akar 1 ilyen politikus lenni??? csak a demokratikus értékeket korrodálja)LMP szintén odavet valami kamut. Csodás. Nem szívesen lennék hajléktalan.
ja és a komássy szerint ne menjünk szavazni.... azzal megint előrébb leszünk.