Rend

Címkék: önkormányzat képviselő józsefváros

2011.01.10. 10:49

 Rend, fegyelem, egyéni higiénia - nagyjából így lehetne összefoglalni a kerület vezetésének főbb mozgatórugóit. Látszik ez több rendeletükből is. 

Persze, ezen túl a meglévő törvényeket, rendeleteket is maradéktalanul betartják. Sőt, betartatják minden politikai párttal, így hiába képezi a testület nagyobb részét a Fidesz, ha valami szabálytalanság van, a megfelelő szerv mérlegelés nélkül - és ha kell, ismétlődően - kiszabja a bírságot.

Mint ahogy a választási plakátokat le kellett már rég szedni, és ha most is ott van, akkor azért bizony fizetni kell. Gondolom, a kerületi Fidesz folyamtosan perkál:

Természetesen mint mindennek, ennek is van pozitív oldala: az itt élők legalább tudják, ki képviseli őket az önkormányzatban. 

Bár ennek közlésére van jobb megoldás is.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr432571285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezen már csak mosolygok :)
Azon már kevésbé, hogy még minden második elektromos dobozon fent vannak a hírhedt élősködős plakátok.
(Zárójelben jegyzem meg, mert nem vitát akarok nyitni: nem örülök neki, hogy egyáltalán nem lehet hirdetni kampányok között pártoknak, mert semmilyen sajtó nem írja meg a véleményünket. Lásd például azt, hogy kinek, és miféle ellenvetése volt a kukázási vagy a parkolási rendeletről.)
Nyugi! Egész jól állnak. X. kerület, Kőbánya alsó. Nem a vasútállomás, hanem a BKV buszvégállomás.
Csak azért nincs kinn a mostmár 5 éves (lenne) választási plakát, mert az ősszel felülragasztották az újjal.