Igazán szép, informatív táblák lettek elhelyezve a kerület kis füves-fás részein, hirdetve a magasságos EU jótékony finanszírozását. Ki találta ki, hogy ezek így és ekkorának kell kinéznie/lennie? Csak nem a táblagyártók...?

 

Nekem szimpatikusabb lenne több, kisebb tábla, kirakva a ténylegesen felújítandó helyekre - nem így beleordítva mindenki arcába folyamatosan. Ti mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr252153492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hali!

Egy kicsit egyetértek az álláspontoddal, de sajnos most minden plakát ilyen böszme nagy.

Engem sokkal inkább megleptek ezek a csillagászati összegek a plakátokon. Az egyik rom-épületen a Dankó utcában 250 milliós felújítást végeznek. Szerintem egy új épület nem kerül ennyibe, és ennyiért biztosan nem is fogják tudni eladni a lakásokat benne.
az a gyanúm, h EU-előírás. Legalábbis nagyon sok hülyeséget ők írnak elő a projektek kommunikációjában (melyik logó hova kerülhet, milyen méretben stb.)
nagyon rondák.
és nem derül ki belőlük semmi...
most akkor a teret újítják fel, vagy a környező utcákat?
valami látványterv lehetne rajtuk például..
a dátumok is érdekesek: 2010 február?
akkor még semmi sem történt érdemben, vagy csak papíron?
Biztos, hogy jobban követhető lenne, ha az aktuális gödör mellé írnák, hogy mit csinálnak ott. De szerintem is az Eu mondja meg nagyrészt, hogy hogyan is kell ezt raklámozni.
Én annyiból örülök, hogy legalább demonstrálva van, hogy felújítanak. Egyébként mi az első táblával kapcsolatban vagyunk érintettek és a Mária utcát végre tényleg nemsokára befejezik. Őszintén szólva az autók egyáltalán nem hiányoznak, de már sajnos kezdenek visszatérni:(
üdv, az unio tagállamaiban utazásaim során láttam egy rakás hasonlót. méret és dizájn egyezik, tuti szabvány tábla. ez legyen a legkisebb bajunk, legalább szépül az ország)
Ma már nem is láttam kint a táblát. Eddig a Gutenberg téren volt a felső, nem? Most nincs ott.
Biztos, hogy szabvány tábla, pécsen ily ilyenek voltak mindenfelé. Az sajnos igaz, hogy rondák, és semmi nem derül ki róluk. Reméljük, a felújítás legalább sikerülni fog...
Anno pályáztunk mi is és igen, meg van határozva, hogy hova és mekkora táblát kell kihelyezni.
Mondjuk nekünk rá kellett írni, hogy mi is történik, ezekből a táblákból ez nem derül ki.
Akinek van egy kis esztétikai érzéke, nemn rak ki ilyen táblát.Szép nagy áttekinthető,de mell veregetéssel, még nem megyünk semmire. Megfelelő embrek,megfelelő döntsei ezen táblák és stb. szabályozások! DE KINEK MEGFELELŐ EZ!
Sziasztok!
Sajnos uniós beruházások esetében szigorúan szabályozzák azt, hogy az egyes projekteknél milyen táblákat kell kirakni. A színektől kezdve a képekig, a projekt nevéig mindenben eleget kell tenni az előírásoknak, különben nem fizetnek. E tekintetben 2 dokumentumot érdemes tüzetesebben megvizsgálni: az egyik a "KEdvezményezettek tájékoztatási kötelezettségei" a másik pedig az "Arculati kézikönyv". (NFÜ honlapján elvileg mindkettő fönt van) Ez persze nem változtat a tényen, hogy iszonyatosan csúnyák...
Tökéletesen egyetértek, ritka ízléstelen ez a tábla.
Gárdonyban 3 virág van ültetve és fölé ez az ocsmány óriástábla: Virágos Gárdony.