Fagyizni jó

Címkék: no comment parkoló jkf

2010.06.08. 17:00

 A Horváth Mihály téren van a város (egyik) legjobb cukrászdája. Kevesen tudják, hiszen kicsit rejtett helyen van, a templom mögött, a Tavaszmező utca sarkán. Mindenesetre a kerületben sokan tudnak róla, szeretik és visszajárnak a helyben készülő cukrászipari termékeket fogyasztani; de a közterület felügyelők is tudnak róla. Fagyiznak a délutáni napsütésben.

Vajon meddig tart a munkaidejük? Az már csak hab a tortán, hogy a környező utcákban hemzsegnek a szabálytalanul otthagyott autók...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr732065634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na látod Lesley, ezt a részt kéne parkosítani, teresíteni, sétálósítani - nem az Erdélyi utcát!
A közterületfelügyelőknek is jár a kikapcsolódás! Meg a fagyi. Legközelebb én is kipróbálom ezt a cukrászdát, mert itt még nem voltam.
hat hulyen alltak meg ez teny. de ettol meg ennel hulyebb es hatasvadaszabb posztot ritkan lat az ember. nyilvan kell a te szemszogedbol is latni a dolgokat, mert ez sokat megmutat amit maskent nem lehetne, de ezzel szerintem csak kirohogteted magad. eloszor is letezik az ebedido fogalma. masreszt ugyebar amikor a kep keszult akkor hosegriado volt eppen. harmadszor meg szerintem a munkaido kerdes inkabb a munkaltatora es a munkavallalora tartozik nem pedig barki masra. amugy meg szerintem nem egy fagyi miatt kene pellengerre allitani valakit. nem tudom ki vagy te es nem tudom mit dolgozol. de ha ezt kozhirre teszed akkor remelem te is japan modra egesz nap oltonyben ulsz akkor is 40 fok van. persze a fagyi az tilos...
de mindegy. arra akartam csak ravilagitani, hogy ha egy EMBER melegben HUTI magat valamivel az szerintem nem baj. ha szerinted ez gond, akkor ne dolgozz legkondis helyen, ne igyal vizet a melegben es ne fagyizz ha meleged van. szenvedj a melegtol nyugodtan es ne irigyeld ezt masoktol.
Nem nagyon hinném, hogy ők beleszólnának abba, te mit csinálj, amennyiben ismerté válik előttük a foglalkozásod.
Nem tudom melyik a hülyébb csoport, akik miatt betegesen figyelnünk kell arra, hova állítjuk le a verdát, vagy hogy vagyunk épp öltözködve, mikor fényképeznek le mindenféle emberek, hogy majd ők aztán feltesznek az internetre, meg megy a jegyzőnek.. (ezek ált nem jutnak le az irodába, hol akadhat el?..) vagy esetleg amelyik odajön hozzánk, mert neki úgy tetszik, és utasítgat, hogy xy helyre is menjünk, mert ott is sok a szabálytalankodó, akármilyen okból tegye is ezt.
Miért zavar egyeseket, hogy fagyizik a közteres?
@Sinclair: Talán mert munkaidőben teszik...az adófizetők pénzén...nem?
@Mariannka51: munkaidoben is van szunet. peldaul ebedszunet. es ha jol tudom akkor hosegriado eseten vedoital es hasonlo fogyasztasa kotelezo. ha nem tehetik meg az alkalmazottak, akkor az a munkaltato felelossege.
adofizetok penzen ??? johogynem azt mondod, hogy adoforintokbol vettek a fagyit...
@Sinclair:

@Albert a gonosz:

Momentán melyik kresz-szabáyl engedi meg a köztereseknek, hogy az út közepén várakozzanak és fagyit zabáljanak?

Ha nincs ilyen szabály, akkor miért nem takarodnak el a kurva anyjukba?
Másokat ilyenért büntetnek, de ők a törvények felett állnak? Ezek egyszerű bűnözők, nem emberek!

Szánalmas szar hulladékok az olyanok, akik a fényképezésen háborodnak fel, és nem azokon a semmirekellő gazembereken, akiket a fénykép megörökít?

És ezek a szarháziak mikor fogják már végre a rendőrség előtt parkoló civil autókat megbírságolni?
@Albert a gonosz: Igen van szünet a hőségriadó esetén, ha van légkondiconált helység vagy legalább árnyékos szoba, de nem az utca közepén...ja, hogy ebédelni is a szolgálati kocsival járnak? Az adóbevallásba beírják a magán használatot vagy kifizetik az önkormányzatnak? És igen az adófizetők pénzén állnak a kocsik az utca közepén...!!!!
kispista:
nem ismerem a kepen levoket. de az edesanyjuk foglalkozasat degradalni igazi bunko szokas ugyebar.
Mariannka51: fagyizas kozben alltak. ez latszika kepeken. olyankor azert keveset fogyaszt egy auto. mentek-mentek, vegeztek a dolgukat,megalltak, fagyiztak. csak nehany ember van aki sajnalja toluk azt az 5-10 percet.
es most mindketto irastudatlan megmondoembernek: ha kicsit visszaolvastok, akkor lathatjatok, hogy nekem sem tetszett az, ahogy es ahol megalltak. de en nem vagyok annyira sotet, hogy sajnaljak egy fagyit. nem tudom ti dolgoztok-e vagy csak a napot lopjatok, de ha dolgoztok akkor mostantol remelem egy korty vizet sem kaptok a 8 ora alatt, mert akkor DOLGOZNI KELL. ha meg nem akkor legyetek olyan kedvesek es a miattunk es ertunk az utcan dolgozo osszes ember feje folul lopjatok el a napot, hogy ne legyen meleguk.
felreertes ne essek. nem durrogok. csak ugy gondolom, hogy ha valakinek melege van akkor igyo hideg vizet, fagyizzon, stb. aki ezt nem kepes felfogni az menjen ki az utcara 1 meleg napra es ne tegye ezeket. aztan szerintem valtozik a velemenye...