Kamerák

Címkék: rendőrség térfigyelő

2010.03.19. 08:54

 Amit mindig is tudni akartál, de nem lehetett - a TASZ két év perlekedés után megkapta és most a rendőrség országosan is nyilvánosságra hozta a kamerák helyét és látótávolságukat. Nálunk ezeken a helyeken kerülsz a rendőrség látókörébe:

Csak nem tudom elfelejteni amit az előző rendőrkapitány mondott: a 104 kamerát 8 (nyolc) monitoron nézik. Sokszor nincs intézkedés, viszont a térfigyelő kamerák képei fórumra kerülnek fel. 

Változatlanul nem értem, hogyan.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr201848097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Lujza-Magdolna sarkán csak álkamera van ezek szerint? Vagy kimaradt a listából? Azon a sarkon még kamera alatt is felmegy kicsit a pulzusom... :))
Állj! Ennyi az összes? Mikori a lista?

Ezek szerint akkor a Szentkirályi 4 és 36 között semmi???? A Trefortot sem figyeli semmi?? Mi van a Szentkirály 10-es házon lévővel, amit kb két éve szereltek fel?

Lesley nézz utána kérlek, mert így már borul a rendőrség korábbi állítása....
Lesley!
Nem friss a lista, és nem most került nyilvánosságra... (kb. 2006-ban)
Azóta frissült, de amit felraktál, az nem a legfrissebb...
Jelenleg 116 kamera működik és nem nyolc monitoron, hanem hét munkaállomáson nézik... (munkaállomásonként 6 monitor)
:-)
Én a Sárkány utcában nem tudok kameráról-valamint a kamerák állapota felujitásra szorul sok helyen nem is mukodik.Le kéne cserélni oket mielobb-szép napot