Bringa télen

Címkék: ajánló közlemény bringa

2009.10.29. 17:47

Itt a hideg idő, néha esik is valami szutyok az égből, a lakásból kilépni már csak sapka-sál kombóval érdemes - bátortalanabbak fázósabbak kesztyűt is húznak - a bringások száma is megcsappant. 

Csak az elvetemültek tekernek ilyenkor is - hál'istennek, azért szép számmal - de a legtöbben elrakják a drótszamarat téli álmot aludni. Na de jön a kérdés, hogy hová?

Ami számításba jöhet: lakás, folyósó, erkély, pince, ismerős sufnija/garázsa. A lakásban - hacsak nem magas beltérű belvárosi, ahol fel lehet akasztani a falra vagy plafonra - általában egész télen kerülgeti az ember. Folyósó, erkély, pince - ellopás veszélye fennáll; ismerősnél meg lehet, hogy őt zavarja/vagy onnan viszik el. Aztán ott van még a téli előkészítés, olajozás, zsírozás - macera, na!

Szerencsére a Schwinn-Csepel márkabolt és szervíz - amit csak ajánlani tudok szervíz szempontjából - idén télen új szolgáltatást vezetett be: a téli tárolást. Havi 800 huf, és ezért cserébe ott tarthatod, bevitelkor az olaj/zsír részét elvégzik, tavasszal meg, amikor újra elővennéd, ismét átnézik, beállítgatják, ellenőrzik a gumikat, felfújják, és csak rá kell ülnöd, aztán már suhanhatsz is a tavaszba!

Ha jól számolom, 4-5 hónap, ami 3.200-4.000 forint. Ennyiért tárolást és gondoskodást kap a paci - koszt és kvártély. :)

Ja, a címet meg majdnem kihagytam: 1084 Vásár u. 4., a Rákóczi téri Csarnok mellett. Telefon:+36-1-787-0413. Hivatkozz rám, kedvezményt kapsz (nem)

Sporttemplom

Címkék: ajánló sport felhívás

2009.10.28. 15:09

Beköszöntött a rossz idő, ilyenkor már bringázni sem akkora élmény, az egyéb, szabadtéri sportolási lehetőségről is le kell mondani; marad ilyenkor a teremfoci vagy a gyúrás, lányoknak meg az aerobic különböző formái.

Mozogni viszont kell, télen főleg - hiszen a mozgás örömforrás. Ha még nem tudod, idén hol vegyél bérletet, itt egy jó lehetőség:

A sportban hiszünk!

 

Nyílt nap a Sport Templomban!

 

2009. november 7-én, 9-től 19 óráig!

Helyszín: 1081 Budapest, Rákóczi út 57.


Gyere el 2009. november 7-én, szombaton a Sport Templomba, mert ha Te is hiszel a sportban, köztünk a helyed!

Reggel 9h és este 19h között az egész komplexumunk területén a legkülönbözőbb aerobic, fitness és harcművészeti programokkal várunk, melyek mindegyikét teljesen ingyenesen próbálhatod ki!

Ha bátortalanabb vagy, nézz be csak a bemutatók és a hangulat kedvéért!

Kipróbálható és megtekinthető foglalkozásaink:
Hot Iron, Kettlebell, Kenjutsu bemutató, Kyokushin karate bemutató, Testformáló köredzés, Dirty Funky, Goju ryu karate bemutató, Kempo Aerobic, Kempo bemutató, Salsa, Body Art, Alakformáló, Spinning, Pilates, Ovi-, Suli- és Tini jóga, Gerinc- és Yalagati jóga, Kenjutsu, Goju ryu karate, Női önvédelem, Ju jitsu, Ki-aikido.

A nap során négy idopontban lehetőséged van az ókori Spárta vagy Róma hangulatát is idéző Cross training csoportos edzés kipróbálására is!


Aktív vendégeink között, akik legalább két foglalkozáson is részt vesznek, 3 db kombinált havi bérletet sorsolunk ki, mely felhasználható bármely fitness, aerobic vagy harcművészeti foglalkozásunkra.

Minden vendégünk számára (a készlet erejéig) egy kis Rexona dezodorral kedveskedünk!

A pontos órarend megtekintéséhez kattints ide!
 

 

 Ilyen az, ha az ember az önkormányzat cégénél dolgozik: kiváltság, szabályok figyelmen kívül hagyása, ráadásul a rend őreinek szemét sem bántja. 

A mindenre jó, Joker rokikártyára gondolsz? Nem, nincs rajta olyan. Pedig az az egyetlen - hivatalosan - amivel bárhol megállhatsz, akár még a járdán is, akkor is, ha kifejezetten tiltják ott. 

Látod az ablaktörlő alatt azt a kis cetlit? Van egy ugyanolyan elől is. Kíváncsi vagy, mi van ráírva? Nem fogod elhinni! 

A képeket levágtam, de az eredetin jól látszik elől is, hátul is - ha valaki intézkedni akarna. Ott áll egyébként minden este, ahol szokott: a Rákóczi tér és a Salétrom utca sarkán, a megállni tilos tábla alatt. 

Neki szabad.

Saját készítésű táblája van, ami mindent felülír.