Bringa télen

Címkék: ajánló közlemény bringa

2009.10.29. 17:47

Itt a hideg idő, néha esik is valami szutyok az égből, a lakásból kilépni már csak sapka-sál kombóval érdemes - bátortalanabbak fázósabbak kesztyűt is húznak - a bringások száma is megcsappant. 

Csak az elvetemültek tekernek ilyenkor is - hál'istennek, azért szép számmal - de a legtöbben elrakják a drótszamarat téli álmot aludni. Na de jön a kérdés, hogy hová?

Ami számításba jöhet: lakás, folyósó, erkély, pince, ismerős sufnija/garázsa. A lakásban - hacsak nem magas beltérű belvárosi, ahol fel lehet akasztani a falra vagy plafonra - általában egész télen kerülgeti az ember. Folyósó, erkély, pince - ellopás veszélye fennáll; ismerősnél meg lehet, hogy őt zavarja/vagy onnan viszik el. Aztán ott van még a téli előkészítés, olajozás, zsírozás - macera, na!

Szerencsére a Schwinn-Csepel márkabolt és szervíz - amit csak ajánlani tudok szervíz szempontjából - idén télen új szolgáltatást vezetett be: a téli tárolást. Havi 800 huf, és ezért cserébe ott tarthatod, bevitelkor az olaj/zsír részét elvégzik, tavasszal meg, amikor újra elővennéd, ismét átnézik, beállítgatják, ellenőrzik a gumikat, felfújják, és csak rá kell ülnöd, aztán már suhanhatsz is a tavaszba!

Ha jól számolom, 4-5 hónap, ami 3.200-4.000 forint. Ennyiért tárolást és gondoskodást kap a paci - koszt és kvártély. :)

Ja, a címet meg majdnem kihagytam: 1084 Vásár u. 4., a Rákóczi téri Csarnok mellett. Telefon:+36-1-787-0413. Hivatkozz rám, kedvezményt kapsz (nem)

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr391484522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez korrekt szolgáltatás, tetszik!
tavaly télen végig bicikliztem, jól kell felöltözni :)
ezzel együtt nagyon jó szolgáltatásnak tartom, jó áron, köszi Lesley!
ez tök jó dolog. de ki nem bírnám bringa nélkül, és még fizessek is érte?! :)
hopp, ez kurva jó szolgáltatás, ráadásul olcsó
Ez nagyon jó. Lehet, hogy puhány-biciklistaként ez nekem is hasznos lenne, mert Tél tábornok november végén sajnos győzni szokott.
Köszi, Lesley, én beadom a napközibe. Megérdemli, és legalább nem rozsdásodik az erkélyen. Amúgy meg költenem kellene rá, ha használni akarnám még idén...
Ez tényleg jó ötlet, nekem ugyan elfér az emeletünkön lévő tárolóban (panelban lakom), de ott porosodik, meg itt azért ellenőriznék is.
Legalább nem lesz több bringás baleseted az elkövetkezendő 4-5 hónapban Lesley ;)