Hiba a gépezetben

Címkék: vélemény hivatal józsefváros

2009.11.26. 11:25

Nahát, meglepődtem volna, ha valami flottul megy a Hivatalban. Annyire le kellene cserélni a nemtörődöm, hozzá nem értő hivatalnokokat, hogy nagyon. A versenyszférában egy ilyen baki biztosan megalapozna egy rendkívüli felmondást - a közszférában csak egy vállvonogatást eredményez. Vagy azt se.

 A kerületi választási bizottság hibájából nem iktathatták be szerdán hivatalába Kocsis Mátét, az új józsefvárosi polgármestert. A bizottság nem hozott határozatot a választás eredményéről, csupán a szavazás jegyzőkönyvét hozta nyilvánosságra, írja a Népszava. Ezért egy magánszemély kifogásban támadta meg a választás végeredményét, amelyről immár csak a Fővárosi Választási Bizottság dönthet. Az eredményt ez nyilván nem befolyásolja, csak a folyamat fog indokolatlanul elhúzódni.

Forrás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr671553575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi az, hogy nem hozott határozatot???
Tudja.e valaki, hol lehet megtudni (megnézni), hogy az egyes választókerületekre lebontva melyikben
hányan szavaztak, és milyen százalékok jöttek ki?
Különösen a Palotanegyed adatai érdekelnének.
Azért mókás,hogy ilyen vélemény megjelenhet.És ezzel gyalázzák az évtizedek óta sok választást lebonyolitó szakembereket.Ha tényleg felmerül valami hiba,akkor eről először a Választási Bizottság elnökét kell megkérdezni,nem pedig nyilt szinen megrágalmazni a választást végző szervezetet.
@aser11: Szerintem inkább szomorú, hogy ilyen megtörténhet...
Egyébként az MTI híre...
Tetszik Bélánk szerződése, szegény Lacink azonban nem tud értelmezni egy szimpla magyar mondatot. Innentől pedig még akkor is bukta, ha nem lehet hozzá kommentet irni, nehogy megzavarjuk okvetetlenkedésünkkel az idillt.
Kár, hogy a csécseis bejegyzéshez nem lehet hozzászólni. Mi az, hogy "rendelkezésre" áll? Mégis, havi hány órát fog ezért a NETTÓ 750000 Ft-ért dolgozni? Arcátlanság, ami itt folyik.
Egyébként az egyik családtagom a kerületben tanít, így többször volt szerencséje részegen látni Csécseit különböző rendezvények alkalmával. Gondolom, a polgármesterségről való lemondásának okaként megjelölt esés is részeg állapotban következett be...biztosan okos tanácsokat kapunk majd tőle. Elképesztő, hogy úgy mernek a kerületben élő szegények felzárkóztatásával kampányolni pártok, hogy közben tanácsadói pénzeket osztogatnak. 5 évig....