Jelöltek egy helyen

2009.11.02. 12:32

A vajdapéterutcai blogtárs hosszas és fáradtságot nem kímélő munkájának újabb gyümölcsét élvezhetjük egy lakossági fórum keretében, ahová sikeresen összegyűjtötte a polgármesteri székért induló jelölteket. Itt azért kiderül majd, ki mennyire felkészült, mennyire kell lehet komolyan venni, és mennyire ismeri a kerületi helyzetet. 

Gyertek el Ti is, nézzük-hallgassuk együtt, ki alkalmas a kerület vezetésére! Ha van kérdés, itt fel lehet tenni bátran. 


Örömmel közlöm, hogy a négy polgármester-jelölt elfogadta a Vajda Péter utca-Golgota téri élő fórumra szóló meghívást, és sikerült közös időpontot találni, melyet a helyszínt támogatásként biztosító tulajdonos is elfogadott.

A fórum ideje november 17. (kedd) 18 órától. A helye a Rhema Konferencia Központ (volt Mávag-kolónia volt közösségi épülete), Golgota u. 9.

A téma a Ganz-negyed konkrét közügyei, és ezekhez kapcsolódva az önkormányzat működése: a blogban felvetett kérdések megbeszélése, a jelölteknek a környéket érintő elképzelései, majd szabad kérdezés formájában.

 

Köszönettel és üdvözlettel:

VajdaPéterutca

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr81492795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Golgota út 3 a pontos cím