...a másik karom, egy kézzel meg nem nagyon

pénteken lekerül a gipsz, aztán mehetek gyógytornára - durva dolog a test, a bal kezemen például nem nő tovább a köröm. már nagyon hiányzik, és ami a legrosszabb: minden reggel úgy ébredek, hogy de jó lenne nyújtózni egyet, úgy igaziból, két kézzel!

nemsokára...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr341335575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudom, mit érzel... Idén kétszer sikerült úgy elesnem kies fővárosunk járdáin, hogy egyszer a karom került vállig gipszbe, utána meg a bokám törött el. Nekem a mosdás komplikáltsága volt a legrosszabb.
A gyógytornát vedd komolyan! Mi 8keresek előnyös helyzetben vagyunk, járhatunk a Baleseti Intézetbe protekció nélkül. Ott nagyon értik a dolgot, még ha az egyénire várni is kell időnként. Érces Mártát ajánlom, ő fáradhatatlan és találékony.