Meghívás fórumra

Címkék: fórum meghívó

2009.04.20. 13:28

 A palotanegyedi lakossági fórum folytatódik - a helyszín és az időpont most már kiszámítható. Talán ha jobb idő lesz, esetleg a szabadban is tartják majd...

Ez is érdekesnek tűnik, kezdődik a fúrás-faragás, por, zaj - tudom milyen, itt a téren épül a metró - nem lesz könnyű. A nagy kérdés már most az, hogy vajon a szép új burkolaton mennyi lesz a garancia és meddig fogja bírni? Olyan lesz, mint a Szabó Ervin tér, Mikszáth tér?


Mennyi zöld - ha egyáltalán - lesz telepítve? Sétálóutcában padok lesznek-e? Megannyi kérdés, ami felötlik az emberben - menjetek oda és tegyétek fel jól! 

  

Palotanegyedi Esték IV.
 
A közterület-rehabilitáció első szakasza: a Mária utca
 
Tisztelt palotanegyedbeli polgárok, tulajdonosok, egyesületi tagok! A Civilek a Palotanegyedért Egyesület és a Palotanegyed Városrészi Önkormányzat tisztelettel meghívja Önöket a vitafórum-sorozat negyedik alkalmára,amelyen újra a Palotanegyeddel kapcsolatos fontos kérdések megvitatására nyílik mód!
Az áprilisi fórumon az Európa Belvárosa Programban megjelenő és egyre jobban kikristályosodó közterület-felújítás és forgalmi változások bemutatására kerül sor, elsősorban a Mária utcára és közvetlen környékére koncentrálva (burkolat, növényzet kiválasztása), de természetesen szóba kerülnek a többi közterületet, utcát érintő tervek is.
 
A fórum időpontja: 2009. április 22., szerda este 18 óra,
helyszíne: a Zappa Caffe alsó szintje (Mikszáth tér 2.).
 
A fórumon a Józsefvárosi Önkormányzat városrehabilitációs cégének, a Rév8 Zrt.-nek a vezérigazgatója, Alföldi György DLA fogja bemutatni – prezentáció keretében – az aktuális módosítási terveket munkatársa, a palotanegyedi projekteket vezető Tibor Tamás segítségével.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr601039675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.