Szeretett Kedvelt Tisztelt Egyetlen polgármesterünk eltűnt a közéletből. Tavaly nyáron szilánkosra törte a bokáját (vesd össze: megüti a bokáját), ami egy élete delén túl lévő embernél tud elhúzódó problémát jelenteni.

Na meg kifogásnak sem rossz.

Rossz nyelvek szerint már össze is pakolta a személyes holmijait irodájából, és nem is kíván visszatérni a politikába a határozatlan időre szóló betegállományából. Rossz nyelvek azt is pedzegetik, hogy így akar kimaradni a felelősségre vonás alól. Mások azt mondják, nem nézi jó szemmel a helyi Fidesz egyre nagyobb térnyerését, nem asszisztál a többségben (60%) lévő jobboldal ténykedéséhez.

Olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a "puccsot" saját párttársai szervezték meg egy kis Fidesz és MSZP segítséggel (a "nagykoalíció", ugye?), a tavalyi levelére válaszul.

Az önkormányzat azonban nem marad vezető nélkül, a helyetesítését Takács Gábor (SZDSZ) alpolgármester látja el, aki minden létező fórumon cáfolja a híreket. Érdekes, ezek a híradások nem kérdezik meg a mi Bélánkat - nekem pedig nincs meg a száma....

Ha tudsz bármit erről, ne fogd vissza magad!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr511019877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.